Kage instagram
Foto: Instagram / @copenhagencakes / Cecilia Fahlström Cecilia Fahlström fra Copenhagen Cakes er en af vores favorit kagebagere på Instagram.

Kage instagram

13 du skal følge på Instagram, hvis du elsker kage

Vi garanterer dig - du bliver lækkersulten!

Du kan slippe sukkertrangen med mindfulness. Men måske du ødelægger alle dine gode intentioner om at droppe det søde stads, hvis du læsere videre i denne artikel. Vi har nemlig tænkt os at vise dig billeder af en masse lækre kager, der meget muligt kommer til at sparke gang i lækkersulten. Lige som vi tidligere har anbefalet dig, hvilke kurvede kvinder, du skal følge på Instagram, giver vi dig her inspiration til, hvilke 13 kagebagende instagramere, du skal følge. Der er allerede mange tusinde, der følger med i den daglige strøm af kagebilleder – det søde bagværk er nemlig noget af det mest populære på det sociale medie. Et billede af en smuk kage er så godt om en sikker måde at få flere følgere på Instagram på.

1. Anine Bach Møller
Hun har efter eget udsagn en ualmindeligt sød tand. Til alt held får Anine Bach Møller holdt sukkersulten lidt i skak med alle de lækre opskrifter på kage og konfekt, hun deler på sin blog. Hold øje med hende på Instagram, hvor hun opdaterer billedstrømmen med sit nyeste bagværk.

Mini tarts with pistacio marcipan and blackcurrant topping - so good!

Et billede slået op af Anine Bach Møller (@aninedk) den 21. Apr 2014 kl. 11:04 PDT


2. Linda Lomelino
Svensk fotograf og kagebager. Linda Lomelino bager de smukkeste kager i lag og deler dem med resten af verden på Instagram. Har du selv lyst til at kaste dig ud i en af hendes opskrifter, kan du finde ingrediensliste og vejledninger på hendes website Callmecupcake.se eller i en af hendes appetitvækkende bagebøger.

My kinda cake table 🍰 Made by me for @alltommatredaktionen. Which one would you choose?

Et billede slået op af Linda Lomelino (@linda_lomelino) den 10. Mar 2015 kl. 10:16 PDT


LÆS OGSÅ: 3 Uger uden sukker: "Min hud er blevet adskillige år yngre"

3. Oreo
Vi plejer at spise de små, runde kiks med fyld direkte fra pakken, men et kig på Oreos Instagram-profil får os på andre tanker. Der gemmer sig nemlig mange flere muligheder i de sort/hvide cookies, end man først tror. Hvad med at bruge dem som bunden i en cheesecake, bage dem ind i en muffin, eller som her: Bruge dem som skorpen i en frugttærte.


4. Copenhagen Cakes
Cecilia Fahlström viser resten af verden, hvordan vi bager kager i København. OK, måske ikke hvordan resten af københavnerne gør det, for Cecilia er altså særligt begavet med springform og piskeris. Men derfor kan vi andre jo godt lade os inspirere.


5. Sugar and cloth
Texanske Ashley Rose kaster sig ud i det ene gør-det-selv-projekt efter det andet til endeløs inspiration for sine følgere. Et af hendes gør-det-selv-talenter er kagebagning. Gør dit Instagram-feed lidt mere sukkersødt ved at følge hende.


LÆS OGSÅ: Her er sandheden om sukker

6. Whole Hearted Eats
Sophie Mackenzie fra bloggen Wholeheartedeats.com har en passion for sund kost og ernæring – og for at dele billeder af sine resultater i køkkenet. Grønne juicer og avocadomadder fylder godt op på hendes Instagram-profil, men tjek så lige billederne af hendes kager ud! De er bagt med respekt for råvarerne og for din sundhed.

A typical day at work #bakerylife

Et billede slået op af Sophie MacKenzie (@wholeheartedeats) den 30. Maj 2014 kl. 9:37 PDT


7. Maja Chocolat
Det er med stolthed vi her præsenterer en af ALT for damernes egne madskribenter. Mød Maja Vase på Instagram. Hver uge laver hun en ny superlækker kageopskrift til bladet, og følger du hende på Instagram, kan du nemt holde dig opdateret på, hvilke kageeksperimenter hun har gang i for tiden.

Longing for spring 🍀

Et billede slået op af Maja Vase (@majachocolat) den 23. Feb 2015 kl. 10:28 PST

8. Lael Cakes

Det er slet ikke til at se det, men Emily Lael Aumillers kager er alle glutenfri og veganske. Den New York-bosatte konditor bager alt fra hyggelige muffins til pompøse bryllupskager i mange lag. Mangler du inspiration til pynten på juniors fødselsdagskage, er det her, du skal kigge.

Cuteness overload!

Et billede slået op af Emily Lael Aumiller (@laelcakes) den 1. Mar 2015 kl. 7:47 PST


9. Tobias Hamann Pedersen

Han vandt første præmien for sine kreative smagssammensætninger og komplicerede udsmykning, da han sidste år deltog I tv-programmet "Den store bagedyst". Lige nu rejser Tobias Hamann Pedersen verden rundt for at bage og smage på endnu flere kager. Og du kan indløse billet til turen via Instagram.

Christmas cake for Silkeborg #christmas #cake #naturaldesign Foto: Martin Ballund, MJA

Et billede slået op af Tobias (@tobiashamannpedersen) den 28. Nov 2014 kl. 10:44 PST

LÆS OGSÅ: Derfor elsker du kage

10. Jenna Rae Cakes
De canadiske tvillingesøstre Jenna Rae og Ashley Nicole har åbnet deres eget konditori i byen Winnipeg. Den ene er selvlært bager, den anden er stylist, og sammen skaber de de flotteste, mest farverige kagekreationer.

hope the easter bunny was good to you 🐣💜🐰💗 happy easter! xo #jennaraecakes #winnipegbakery #macarons

Et billede slået op af Jenna Rae + Ashley Nicole (@jennaraecakes) den 5. Apr 2015 kl. 9:33 PDT


11. Baked Ideas
Patti Paige har en mission: Hun vil lave småkager, der ser mindst lige så fantastiske ud, som de smager. I sit bageri Baked Ideas i New York, laver hun de fineste småkager med motiver, der kun er begrænset af fantasiens formåen.

#honey #bee 🎤🍯🐝 Some #sweet #emojis. #customcookies #bakedideas @bumbleapp #yellow

Et billede slået op af Patti Paige (@bakedideas) den 26. Feb 2015 kl. 7:58 PST


12. Nine Cakes
Betsy Thorleifson bager kager ud over det ekstraordinære til enhver ekstraordinær begivenhed. Hvad ville du ikke sige til at få serveret denne til din et-års fødselsdag? Og jo, hun bager på bestilling, hvis du skulle være blevet sulten af at kigge med her.


13. Katherine Sabbath
Der er fest og farver på kagegaflen hos Katherine Sabbath. I dagtimerne er hun high school-lærer i Sydney, men efter skoletid giver hun den gas med glasur, frugtfarve og frosting. Efter eget udsagn forsøger hun at bage verden til et bedre sted: "I bake the world a better place".

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker sukker dit ansigt

LÆS OGSÅ: Kagen der giver hindbærsnitten kamp til stregen: Granatæblesnitter med lakrids

LÆS OGSÅ: Test dig selv: Spiser du for meget sukker?