Giv et blad i julegave. Priser fra 149 kr. Klik her →

påskemiddag
Foto: Knorr Vores bedste bud på skønne retter til påskemiddagen med de lækreste saucer som tilbehør.

Påskemiddag med bearnaise & hollandaise

5 gode bud på din påskemiddag

Påsken er lige om hjørnet og med den en masse dejlige helligdage, hvor vi har tid til at se familie og venner. Mange vælger at invitere til en traditionel påskefrokost, men hvorfor ikke invitere på en hyggelig påskemiddag.

Her finder du vores bedste bud på skønne retter til påskemiddagen med de lækreste saucer som tilbehør.

Ingen påske uden lam
Påskelammet er en fast bestanddel til påske herhjemme, og hvorfor ikke lade lammekøllen langtidsstege i ovnen, mens du hygger dig med dine gæster? Denne lammekølle er perfekt, fordi kødet bliver ekstra lækkert og saftigt, når du steger det ved lav temperatur størstedelen af tiden. Opskriften på den perfekte lammekølle til påskemiddagen finder du her

Mange vælger at servere flødekartofler til lammekølle, men du kan også lave bearnaise-kartofler i fad og servere til lammekøllen. Det er en super nem og lækker måde at bringe lidt fornyelse ind i den traditionelle påskemiddag. Se hvordan, du gør her: Bearnaise-kartofler i ovnen

Pssst…

Mangler du en sød og sjov invitation til din påskemiddag? Så send dine gæster et gækkebrev – få skabeloner til 2 fine gækkebreve & 19 sjove gækkevers her

En ny klassiker på påskebordet
Når vi inviterer på påskemiddag, står menuen som regel på lammekølle eller kylling, Men hvorfor ikke prøve noget nyt og lækkert?

Her har vi sammen med Knorr lavet en skøn baconindpakket svinefilet, som vi serverer med en skøn æbleslaw og ovnstegte kartofler. Selvfølgelig med bearnaisesauce til. 

Vidste du…

At Knorrs nye saucer kun indeholder naturlige ingredienser? Det betyder, at samtlige ingredienser i saucerne er nogle, du vil kunne finde i et helt sædvanligt køkken.

Oksemørbrad med nyt og spændende tilbehør
Grillet oksemørbrad er virkelig lækkert, men normalt ikke et førstevalg til påske. Og hvorfor egentlig ikke? 


Til påskemiddagen i år får oksemørbraden selskab af en lækker salat med grillede asparges og en skøn hollandaise. Det er mad, der bestemt vil falde i dine gæster smag – og så er det samtidig en middag, der ikke kræver at du står i køkkenet i flere timer. 

Pssst…

Bruger I grillen hele året hjemme hos jer, kan du sagtens tilberede oksemørbraden på grill. Det bliver menuen bestemt ikke ringere af…

Den klassiske culottesteg
En god steg går du ikke galt i byen med, når du skal have gæster. Og her får du opskriften på en lækker culotte, der ikke fejler. Som tilbehør kan du servere en fyldig grøn salat, bagte rodfrugter og en lækker béarnaise sauce.

Vidste du…

At Knorrs nye béarnaise sauce er lavet på æggeblomme, estragon og et strejf af havsalt, og sikrer den autentiske béarnaise sauce hver gang.

Oksefilet med et twist af påske
Oksefilet er lige som oksemørbraden nok ikke førstevalget, når det kommer til påskemiddagen. Og det er stor synd og skam – især hvis det lækre kød får selskab af sprøde ovnstegte timian-kartofler og en lækker béarnaise sauce

Pssst ...

Hvis vejret er til det, så inviter dine gæster et par timer før, så I kan nå at gå en tur og samle appetit (og hvem ved, måske påskeæg, som påskeharen har gemt på forhånd?) inden maden. Er vejret ikke til udendørsaktiviteter, så spil et spil eller arrangér en påskeæggejagt indendørs.

Ingen middag uden dessert

Selvom dine gæster nok er godt mætte ovenpå en lækker påskemiddag og hvem ved, måske et påskeæg eller to, så skal de ikke snydes for en lækker dessert. Her har vi samlet 3 skønne bud på flotte og festlige påskekager, der kan afslutte en god påskemiddag:

Velbekomme – og rigtig god påske!

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr