madblogs

madblogs

5 inspirerende madblogs, du skal følge

Herunder finder du en guide til nogle af de visuelt flotteste og mest inspirerende danske madblogs. Du finder både tidskrævende og nemme hverdagsretter, sommerdesserter og kreativ anretning på disse 5 blogs, ALTfordamerne.dk har udvalgt.1: Sesam Sesam
På Sesam sesam følger du unge Luise Valentin, der i øjeblikket er bosat i USA. På bloggen finder du bl.a. opskrifter på knasende rugbrødssandwich med mozzarella, basilikumpesto og italiensk salami, mandelkage med blåbær og hvid chokolade og seje nøddebunde med vanille-skyr og solbærsylt. Luise viser både nemme hverdagsretter og mere komplicerede desserter frem på bloggen.
Sesamsesam.com2: The Food Club
Ditte Ingemann står bag bloggen The Food Club, der emmer overskud og overvælder dine sanser med alverdens farver og smukke anretninger. På bloggen finder du sprøde, sesamvendte falafler, hjemmelavede müslibarer med tranebær, kokosolie, dadelsirup og mandler og raw cheesecake med granatæble, pistacie og orange-smag.
Thefoodclub.dk3: Jans Madblog
Jans Madblog oser af mand i køkkenet. Her bliver det tunge skyts hevet frem, og Jan er bestemt ikke bange for at kaste sig ud i nye og til tider også langvarige projekter, men det er inspirerende som bare pokker. Rullesteg med ramsløg og masser af hvidløg, linguine med venusmuslinger og sprødstegt parmaskinke, silkeblød, cremet chai-is og torsketatar med kørvel, rødbede og sennepsskum.
Jansmadblog.dk4: Cute Carbs
Flødeboller med karamel og hasselnødder, blåbær saft med ribs og vanille og marengslagkage med blåbærskum, chokoladecreme og friske bær. Lyder det som noget for dig? Så tjek Tóra Effersøes blog Cute Carbs med snesevis af dessertopskrifter ud.
Cutecarbs.com5: Julie Karlas Køkken
Gojibær-kugler med kanel, æblejuice og mandler dyppet i chokolade, broccoli-pandekager med gedefeta, citron og persille og sort pizza med serranoskinke og syltede rødløg er bare nogle få eksempler på, hvad der gemmer sig af lækkerier på Julie Karlas blog. Julie Karla præsenterer både nemme hverdagsretter og dem, der kræver lidt længere tid i køkkenet. Juliekarla.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Ditte Ingemann