5 lækre opskrifter med kål
SPONSORERET indhold

5 lækre opskrifter med kål

Kål er en både sund og genial råvare, mener forfatter Mette Mølbak. Her serverer hun kyllingesalat, sprøde forårsruller, hurtig wok og meget mere...

Af: Mette Mølbak Foto: Fra Mette Mølbaks bog, Kål
25. dec. 2015 | Mad | Fit living

Klik på linkene og få inspiration til din næste hverdagsret med kål. 












Vietnamesisk salat med kylling og papaja

Kebab i rødkål


Grønkålssuppe


Sprøde forårsruller


Nem wok med oksekød, savojkål og rød peber
 

Hvem: Mette Mølbak er madskribent, kogebogsforfatter og redaktør. Hun har siden barndommen elsket mad og har i hele sit voksenliv haft en stor passion for at lave, spise og skrive om mad.

Om bogen: Kål er en af de allersundeste grøntsager, der findes, og den har bidraget med næring og vitaminer gennem generationer. Bogen er samtidig et opgør med den forestilling mange har om at kål er ildelugtende, tung mad. Kål er billig, langtidsholdbar og det bliver dyrket lokalt. Derfor er det ifølge forfatteren på tide, at kålen kommer tilbage i køkkenet. Bogen er derfor en inspirerende vitaminbombe, der skærper lysten til at spise mere kål.

Om opskrifterne: Madskribent Mette Mølbaks lækre opskrifter viser, hvordan kål kan indgå i hverdagens moderne køkken f.eks. i indisk inspirerede salater, sandwich og i dampende varme supper.

Mette Mølbak, Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter, Muusmann Forlag, 300 kr.