kur
Foto: PR

5 opskrifter fra Verdens bedste kur Vol. 2

Christian Bitz og Arne Astrup gentager succesen med en 2'er til bogen Verdens bedste kur. Her får du 5 opskrifter på, hvordan du kan spise fra morgen til aften på en dag.

Christian Bitz og Arne Astrup har denne gang lavet en bog for dem, der er alene på kur. Til dem, som gerne vil nå idealvægten - og holde den.

De to herrer har taget udgangspunkt i verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vægttab, Diogenes, der også var fundamentet i 1'eren, Verdens Bedste Kur, og med erfaringer fra den har de skabt en ny bog med velsmagende mad, der slanker og gør dig sundere.

Æggepandekage med skinke og ost


Hummus


Kål, kød og ostRugbolleRåsyltet laks med ingefær og lime


VBK 2.0 indeholder en 4-ugers madplan, der garanterer et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Du bliver guidet af bogens mere end 80 nemme opskrifter, som gerne skulle give dig lyst til at leve sundere, hvilket er fundamentet for en holdbar livsstilsændring, og dermed et vedvarende vægttab.

I bogen kan du også hente inspiration fra syv tidligere overvægtige, der hver især har overvundet deres ’slankesynd’, som i årevis har spændt ben for et vægttab. De fortæller om deres succesoplevelser med kostprincipperne, og du får konkrete råd og viden, der én gang for alle fjerner enhver undskyldning, så du kan blive slank for altid.

 Christian Bitz & Arne Astrup, Verdens bedste kur Vol. 2, Politikens Forlag, 300 kr. Er udkommet.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Slankekur