Sund aftensmad med friske krydderurter
SPONSORERET indhold

7 skønne retter med friske krydderurter

Purløg og persille, basilikum, mynte og estragon drysset rundhåndet hen over dine hverdagsretter, så bliver det ikke bedre … Sandra Pugliese forkæler os med nye smagfulde og velduftende retter, som vi vil servere igen og igen.

Af: Sandra Pugliese Foto: Tine Brok Hansen
09. sep. 2016 | Mad | Fit living

Klik på linkene og få inspiration til sund og lækker aftensmad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grøn coleslaw

 

Auberginesandwich

 

Hvidløgsflutes med krydderurter

 

Spaghetti med ekstra smag

 

Lammefrikadeller med mynte

 

Estragonpesto

 

Salviehummus med grønne ærter

 

Opskrifterne er fra kogebogsforfatter Sandra Puglieses bog, Krydderurter.
I følge Sandra Pugliese er krydderurter eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her, madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed går op i en højere enhed og skærper lysten til at smage endnu mere.

I sin nye bog gør Sandra Pugliese op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er nok til at give maden den gode smag. Hun viser i sine opskrifter, hvordan krydderurter, der anvendes med rund hånd og i de rette mængder, får smagen op i helt nye højder i både smoothies, salater, varme retter og desserter. Så væk med forsigtigheden, når der bruges krydderurter i madlavningen – her sættes der turbo på smagen i det grønne køkken.

 


“Jeg bruger altid krydderurter i mine retter og gerne langt mere rundhåndet, end hvad de fleste er vant til. Er du først blevet ‘hooked’ på den vidunderlige, eksplosive duft og smag af urter, er der ingen vej tilbage. Det mest fantastiske er, at ud over at du får stimuleret smagsløg og duftesans, kommer du til at strutte af sundhed, for krydderurter indeholder også et væld af sundheds-fremmende egenskaber.”

 

Bogen indeholder flere end 70 opskrifter på dejlige retter med krydderurter til alle dagens måltider og drikke. Sandra Pugliese, Krydderurter, Muusmann Forlag, 250 kr.