Cocktails til valentinsdag
Find cocktailshakeren og din indre romantiker frem – og shake dig til den bedste valentinsdag ♡

Cocktails til valentinsdag

8 skønne cocktails du kan forkæle din elskede (og dig selv) med til valentinsdag

Valentinsdag er lig med romantik og forkælelse – og hvorfor ikke forkæle den, du holder allermest af med en skøn cocktail?

Ligegyldigt om du holder valentinsdag med den eneste ene, dine bedste veninder, eller bare nyder en aften i dit eget gode selskab, vil disse 8 drinks og cocktails med garanti gøre lykke 💘

Her på siden finder du både opskrifterne på gode gamle alt.dk klassiker champagnemojito, en virkelig fin og pink gin og tonic + en skøn hindbærcooler med den flotteste farve.

Er du mere til cocktails med rom finder du også to lækre bud på en romantisk valentinsdags-cocktail med den skønne Zapaca-rom fra Guetemala – nemlig en Planter's Punch og en Million Dollar Cocktail.

Hvis du ikke er til stærke drinks med alkohol i, eller skal ungerne også have lov til at smage, så kan du servere en lækker hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft, og drømme dig væk til sol og sommer sammen med din udkårne.

Eller du kan vælge at lukke sommerstemningen ind med en skøn spritz med rosé og vodka, eller lave en eksotisk fersken-mojito?

Mulighederne er mange – så find cocktailshakeren og din indre romantiker frem – og shake dig til den bedste valentinsdag ♡♡♡


SE MERE: Bag en sød og lækker valentinskage til en du holder af

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks, Valentinsdag og Cocktails