7 retter med knasende kål & vintervitaminer
Der er mange gode grunde til at sætte kål og rødder på menuen. De er nemlig både sunde og billige. Få inspiration til dine nye favoritter med vinterens superfood.
Klik på linkene og få inspiration til din næste ret med kål og rødder.
Gyoza med savoykål
Ribollita
Rødtunge med kål
Lynstegt rosenkål
Ruller med rejer & agurk
Marokkansk kål
Grydestegt spidskål med oliven & bær
Om forfatterne: Kokken Peter Nøhr Christensen og historiker Asmus Gamdrup Petersen Jensen har en stor interesse for madlavning og madhistorie, som de deler ud af i bogen.
Om bogen: Kål har fået sig en kulinarisk renæssance som en yderst moderne ingrediens i de danske køkkener - både i studenterhyblerne og på de finere restauranter. Kål er en flot og bredt dækkende hverdagskogebog om en smagfuld og billig grønsag, som fortjener stor opmærksomhed.
Om opskrifterne: Kogebogen er spækket med inspiration til nye og anderledes måder at anvende kålen på i køkkenet. Opskrifterne er nemme at gå til, og du finder bud på alt fra supper, tilbehør, hovedretter og desserter med kål.
Peter Nøhr Christensen & Asmus Gamdrup Petersen Jensen, Kål, Fadl's Forlag, 350 kr.