7 retter med knasende kål & vintervitaminer
SPONSORERET indhold

7 retter med knasende kål & vintervitaminer

Der er mange gode grunde til at sætte kål og rødder på menuen. De er nemlig både sunde og billige. Få inspiration til dine nye favoritter med vinterens superfood.

Af: Peter Nøhr Christensen & Asmus Gamdrup Petersen Foto: Matin Dyrløv
22. jan. 2016 | Mad | Fit living

Klik på linkene og få inspiration til din næste ret med kål og rødder. 











Gyoza med savoykål


Ribollita


Rødtunge med kål


Lynstegt rosenkål


Ruller med rejer & agurk

Marokkansk kål


Grydestegt spidskål med oliven & bær


Om forfatterne:
Kokken Peter Nøhr Christensen og historiker Asmus Gamdrup Petersen Jensen har en stor interesse for madlavning og madhistorie, som de deler ud af i bogen.

Om bogen: Kål har fået sig en kulinarisk renæssance som en yderst moderne ingrediens i de danske køkkener - både i studenterhyblerne og på de finere restauranter. Kål er en flot og bredt dækkende hverdagskogebog om en smagfuld og billig grønsag, som fortjener stor opmærksomhed.

Om opskrifterne: Kogebogen er spækket med inspiration til nye og anderledes måder at anvende kålen på i køkkenet. Opskrifterne er nemme at gå til, og du finder bud på alt fra supper, tilbehør, hovedretter og desserter med kål.

Peter Nøhr Christensen & Asmus Gamdrup Petersen Jensen, Kål, Fadl's Forlag, 350 kr.