Bountybarer med appelsin fra Hjemmet
SPONSORERET indhold

Bountybarer med appelsin

Lav dine egne bounty med en frisk smag af appelsin.

Af:: Runa Pihlmann Foto: Runa Pihlmann
25. jan. 2016 | Mad | Hjemmet

Jeg elsker bounty – og helst i den hjemmelavede version! Det er sjovt at forme kokosmassen til små barer, så tag endelig ungerne med i køkkenet.

Prøv også min opskrift på chokoladetærte med nøddebund - TRYK HER!

Jeg har givet den klassiske version et syrligt indspark med appelsinskal og appelsinsaft i kokosmassen og lidt strimlet appelsinskal på toppen. Hvis du foretrækker den helt enkle udgave, udelader du selvfølgelig bare appelsinen.

Ca. 25 stk. 

Arbejdstid: ca. 1 time
Frysetid: 1 time

300 g kokosmel

1 dåse kondenseret mælk (fås i velassorterede supermarkeder og hos etniske grønthandlere) 

1 appelsin (øko)

400 g mørk chokolade

Drys:

fintrevet appelsinskal (øko)

 

1. Bland kokosmel, kondenseret mælk, fintrevet appelsinskal og saften fra en ½ appelsin godt sammen.

2. Form kokosblandingen til ca. 25 barer. Hvis du dypper hænderne i koldt vand, er de lettere at forme.

3. Sæt barerne i fryseren i 1 times tid, så de er godt kolde.

4. Smelt chokoladen, og overtræk barerne hermed. Drys med fintrevet appelsinskal, inden chokoladen størkner. Opbevar barerne på køl – de kan snildt holde sig i 1 uges tid, hvis de får lov.