Nemme

Nemme

Chokoladedonuts de luxe

Efteråret byder på masser af gode lejligheder til at spise kage. Her får du opskriften på nemme chokoladedonuts tryllet frem af en chokoladekageblanding og toppet med blød ganache for lidt ekstra forkælelse.

DONUTS
1 pakke Chokoladekageblanding
Valsemøllen
2½ dl vand (30 grader)
1 dl olie

GANACHE
300 g mørk chokolade
1,5 dl fløde

DESUDEN
donuts-silikoneform

Sådan gør du

Donuts
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
Smør en donuts-silikoneform med olie, og fordel dejen heri, fyld den ca. halvt op.
Bag i 25 minutter ved 160 grader.
Lad donutene køle af, inden du tager dem ud af formen.

Ganache
Hak chokoladen.
Bring fløden i kog, og tilsæt chokoladen.
Tag gryden af varmen, og rør, indtil chokoladen er smeltet helt.
Fordel ganachen på kagerne, og servér.

TIP: Pynt evt. kagerne med spiselige blomster eller andet fint pynt.

Til opskriften har vi brugt kageblandingen
Chokoladekage fra Valsemøllen.Bag-in-box_2D_Chokoladekage_614_NY.jpg

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du derfor altid være sikker på, at du bager med bageblandinger af allerhøjeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899
Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os på Instagram @valsemollen eller på Facebook.