Nem og hurtig

Nem og hurtig

Citronmåne de luxe

Når kagesulten melder sig, er det skønt at have en kageblanding i skabet. Med få ingredienser og på ingen tid kan du nemlig fremtrylle en lækker citronkage med marengstopping.

1 KAGE
1 pakke Citronmånekageblanding fra Valsemøllen
½ dl vand
1 dl olie
2 æg

MARENGS
120 g æggehvider
150 g florsukker
Citronglasur-blanding fra pakken

Sådan gør du:

Kage:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør en springform (diam. 18 cm), og hæld dejen i. Bag i 25-30 minutter ved 180 grader. Lad kagen køle af.

Marengs:
Pisk æggehviderne stive. Når massen er så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, piskes sukker i hviderne sammen med glasurblandingen fra pakken.

Tag kagen ud af formen, og smør den med marengs. Brænd den med en lille gasbrænder eller grill i ovn.

TIP: Er du dygtig med en sprøjtepose, så lav fine kunstneriske toppe med marengsen.

Til opskriften har vi brugt kageblandingen:
Citronmåne fra Valsemøllen.Bag-in-box_2D_Citronmaane_614_ny.jpg

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du derfor altid være sikker på, at du bager med bageblandinger af allerhøjeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899
Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os på Instagram @valsemollen eller på Facebook.