Den sidste Marabou-smag er afsløret: Se det danske bidrag her

Foto: Presse Danske Frederikke blev den sidste vinder i Marabous ´Skab din egen smag´-konkurrence. Skal du også smage hendes bidrag?

Den sidste Marabou-smag er afsløret: Se det danske bidrag her

Det blev danske Frederikke, der løb med sejren, da den sidste vinder af Marabous ´Skab din egen smag´-konkurrence blev afgjort. Og hendes bidrag endte med at blive det, der fik allerflest stemmer, da chokoladefans over hele Norden skulle finde deres nye Marabou-favorit.

Som du måske allerede ved, så blev den første vinder i rækken af tre svenske Eva, der bød ind med en Marabou plade fyldt med popcorn, knust sprødristet majs og et drys salt. Vinderbidrag nummer to, som var intet ringere end en Marabou med brownie, kokos og kaffe, kom også fra vores svenske naboer, men nu er Danmark endelig kommet ind i kampen. For det blev nemlig 20-årige Frederikke fra Kolding, der løb med den sidste sejr i konkurrencen, og dermed er det hendes navn, du kommer til at se på den nye Marabou med lakrids, hindbær og karamel.

marabou-ny-smag.jpg

Da Frederikke i sin tid så konkurrencen på Facebook blev hun enig med sin mor om, at det ville være sjovt at sende et bidrag ind. Og lige netop Frederikkes Marabou med lakrids, hindbær og karamel blev en af de tre varianter, som blev udvalgt blandt de mange tusinde forslag, der kom ind i konkurrencen. Men hvorfor lige den kombination?

"Jeg har altid været vild med smagen af chokolade og lakrids – og så synes jeg, at hindbær passer godt sammen med lakrids. Og for at gøre smagen mere interessant, fik jeg lyst til at kombinere det hele med karamel – en smag, som mange godt kan lide."
Frederikke fra Kolding

Og det er slet ikke så tosset set af Frederikke, for denne kombination er faktisk den, som de fleste chokoladefans har stemt på:

"Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er en af de tre smagskombinationer, som vores chokoladefans har sat flest stemmer på. Det er en fantastisk kombination af vores velkendte Marabou mælkechokolade, lakrids, hindbær og lige et hint af karamel. Det her er en kombination, som mange lakrids-fans har gået og ventet på"
Trine Jørgensen, Senior Brand Manager hos Marabou

Alle de tre bidrag kommer til at være en del af Marabous faste sortiment, så nu er spørgsmålet blot, om det bliver Evas smagskombination med pocorn, sat og majs, Fredrikas variant med brownie, kokos og kaffe eller Frederikkes smagskombination, der bliver din nye favorit…

Man er jo nok nødt til at smage alle kombinationerne en gang (eller to) mere for at være helt på den sikre side 😊

Frederikkes Marabou med lakrids, hindbær og karamel er i butikkerne fra mandag den 30. august.

Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade