Juicing

Foto: Getty Images og PR 4 juicere til dig, der ynder at starte dagen med et sundt skud vitaminer.

Juicere

Elsker du juice? Vi har fundet den perfekte maskine til dig

Findes der noget bedre end en læskende juice? Vi har samlet de bedste slowjuicere til dig, der ynder at starte dagen med et sundt skud vitaminer.

En juice er ikke bare en juice.

Der findes nemlig mange forskellige juice-maskiner med forskellige funktioner og designs, og her kan du med fordel vælge én af de populære slowjuice-maskiner, der gør en ekstra indsats for at bevare de sunde vitaminer og mineraler i din juice, fordi den maler ingredienserne i stedet for at slynge og mose dem.

Vi har udvalgt fire af de bedste til din ønskeseddel.

1. Witt by Kuvings

Pris: 1.979 kr. Find den her

Denne smarte slowjuicer er perfekt til dig, der er vild med både grøntsags- og frugtjuice, og som ønsker en maskine, der kan levere varen på få minutter i høj kvalitet.

2. Panasonic slowjuicer

Find den her

Denne maskine sørger for, at ikke en eneste dyrebar dråbe juice går til spilde.

3. Witt Smoothie Juicepresso

Pris: 2.499 kr. Find den her

Med denne smarte ”juicepresso”-maskine kan du ikke bare lave juice, men også smoothies, sorbet og frosne desserter. Den udvinder 50% mere frugtsaft end gennemsnittet og sikrer dermed flere gode fibre, vitaminer og mineraler i din juice.

4. KitchenAid Slowjuicer

1.519 kr. Find den her

Denne slowjuicer købes som tilbehør til din køkkenmaskine, og du kan justere mængden af frugtkød med tre forskellige filtre, så din juice bliver lige, som du helst vil have den.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Køkken og Juice