En god start på dit nytårsforsæt: lækker mad til en god pris

En god start på dit nytårsforsæt: lækker mad til en god pris

Januar er måneden, hvor vi danskere skiller os af med dårlige vaner fra det forgangne år, og erstatter dem med nye initiativer. Hvorfor ikke starte 2018 med at gå mere op i kvaliteten af vores madvarer?

Mange danskere har sandsynligvis en opfattelse af, at kvalitet og pris går hånd i hånd, mens flere supermarkeder melder sig ind i kampen om at levere fødevarer af høj standard.

Vi er mere bevidste om, hvad vi propper i munden. En undersøgelse fra Fødevarestyrelsen viser, at over 40% af danskerne går meget op i økologi og kvalitet.

Butikskæden Lidl ønsker at hjælpe denne positive udvikling på vej. For at imødekomme forbrugernes behov, har de forsøgt at gøre kvalitetsfødevarer lettere tilgængelige, ved at sælge dem til en fornuftig pris.

Kvalitet til en god pris
For at udfordre tanken om at god kvalitet nødvendigvis behøver at være dyr,

lavede supermarkedskæden et forsøg, hvor de inviterede et hold gæster på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus.

Her skulle gæsterne igennem en fireretters menu med vin - men efter desserten ventede der de besøgende en lille overraskelse, som i kan se i videoen.

 Til folks store forbavselse kom alle råvarer fra supermarkedets egne hylder. Hvis i er i Michelin-humør, kan I prøve kræfter med nogle af opskrifterne på www.lidl.dk/lidloverrasker .

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Nytår