Ditte Ingemann
SPONSORERET indhold

Få madbloggerens favorit-opskrifter

Madblogger Ditte Ingemann forsøger at styre uden om forarbejdede fødevarer, men bevare et afslappet forhold til mad. Prøv en af hendes tre lækre opskrifter.

Af: ALT for damerne
16. maj. 2013 | Mad | ALT for damerne

Pastasalat med tomattapenade
Prøv denne pastasalat med min søsters skønne opskrift på nem tapenade af soltørrede tomater. Opskriften på tapenade rækker til mere end, der skal bruges til salaten, så gem resten på køl, og brug det i sandwich, til ost eller som dip.
Se opskriften her.


Newyorker-nudler
Første gang jeg fik salat med sorbet var sidste år i New York på en asiatisk restaurant. Nu har jeg lavet min egen version, og det er meningen, at sorbeten skal smelte ned i salaten og fungere som dressing. Hos de asiatiske købmænd finder du et stort udvalg af spændende nudelprodukter.
Se opskriften her.


Salat med krydrede kikærter
Disse lækre sprøde kikærter er skønne som topping i salater, men kan også bruges alene som en snack.
Se opskriften her.


Se flere lækre opskrifter på ALTfordamerne.dk/opskrifter