Få inspiration til det franske køkken på Instagram
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: CARLTON, Co-ma Madsalen, L’education & Restaurant Lalala

Få inspiration til det franske køkken på Instagram

Man går aldrig galt i byen med det franske køkken. Det er simpelt og godt. Mange franske retter er netop bygget op omkring enkelhed og kvalitet.

Klassikerne Tartare a la Lyonaisse, Moules Frites og naturligvis Creme Brulée er alle relativt simple retter, men de kræver gode og friske råvarer. Alt sammen noget det franske køkken har til overflod.

Kærligheden til maden og det gode liv kommer især til udtryk på de små bistroer, hvor maden på de rød/hvid ternede duge ikke foregiver at være mere end det er: Enkel og velsmagende.

Mange danske restauranter har heldigvis importeret det gode franske liv, som de heldigvis præsenterer på Instagram. Find dine franske favoritter og følg dem på Instagram.

CARLTON - hvor maden og stemningen er noget særligt

Co-ma Madsalen - fransk mad og farverige cocktails

Bistrot L’éducation Nationale - Autentisk fransk bistro i Latinerkvarteret

Restaurant Lalala - en fransk perle på Christianshavn

Stemningsfyldt fransk brasserie midt i Aarhus

Nogen kalder CARLTON for en cafe, andre for en restaurant, vi kalder os selv for et stemningsfyldt fransk brasserie, hvor vi kredser for detaljerne og altid har ️ med i alt, hvad vi skaber.

Vi tilbyder alt fra Seafood, Okse Ribeye Sashi AAA, Moules Marinieres, Burger Sashi AAA til Saftig Pighvar og gratinerede Jomfruhummere.

Vi tilbyder lækker frokost samt aftenmenu.

CARLTON danner rammerne om en hyggelig venindefrokost, et stævnemøde, en forretningsmiddag eller blot lidt alene tid med mulighed for at købe et glas koldt Chabli mens du lader tankerne vandrer, derhen hvor dit ️ lyster.

Vi ses på CARLTON 

Fransk mad med et nordisk strejf

På restaurant Co-ma Madsalen serverer vi fransk mad, der tilberedes med et moderne twist og sæsonens nordiske råvarer. Oplev cocktails, der passer til menuen, hver torsdag, fredag og lørdag.

Hvad end du er til en hurtig bid mad inden byen eller en romantisk helaftensoplevelse med 10-retters tasting menu og god vin, byder vi velkommen indenfor i stemningsfulde omgivelser centralt i København.

Vi har desuden mange års erfaring med selskaber og håndterer alt fra bryllupper til fødselsdage og konfirmationer. Bliv inspireret til din næste spiseoplevelse på @comakbh.

Autentisk fransk bistro i Latinerkvarteret

Bistro Bistro Bistro .., - er det russiske ord for, når noget går hurtigt!! Og det gør det på den franske “undervisningsinstitution” i Pisserenden, uanset om det er til frokost og aften og på alle dage.

Bistro l’ Education nationale galer på 27. år med den galliske hane over de rød-hvidternede duge og genfortæller Frankrigs mange regionale køkkener, det være sig i en cassoulet, pot au feu, veau Marengo eller coq au vin.

Konceptet er ufravigeligt - råvarene hentes i hjemlandet selv, alt fra baguetten og is er hjemmegjort og i køkkenet garneres alt med de vigtigste krydderier: tid, tradition og stolthed!

Frankofilt når det er bedst

På Wilders Plads mellem Christianshavns Kanal og havnen ligger La-la-la, en lille fransk perle af en restaurant med ærkefranske klassikere på menukortet og et dejligt frankofilt menukort med alt fra de lette og liflige Alsace-vine over champagnerne til de helt store rødvine fra Bourgogne og Rhone.

Her er husets menu med 3 eller 4 serveringer og a la carte med bl.a. klassikerne Tartare a la Lyonaisse, Moules Frites og naturligvis Creme Brulée. Der serveres både i den hyggelige restaurant og i orangeriet, og La-la-la gør sig også i selskaber, hvor man huser op til 120 gæster.

Se, hvad vi ellers skriver om: Restaurant, Fransk mad, Ratatouille og Simremad