Kalder alle F*R*I*E*N*D*S fans: Her er årets julekalender

Foto: Amazon Friends-kalenderen er den eneste julekalender vi ønsker os i år!

Kalder alle F*R*I*E*N*D*S fans: Her er årets julekalender

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at 2020 ikke har været på vores side, ja faktisk kunne man påstå, at 2020 hverken har været vores dag, vores uge eller endda vores år (hvis du forstår sådan en lille en…) Men nu ser det ud til, at vi kan få lov til at slutte året af med manér.

For Insight Edition lancerer nemlig en officiel Friends-julekalender, der vil gøre hver dag i december til en fest, hvis du altså vel at mærke er fan af tv-serien Friends (og ja, hvem er ikke det?).

Kalenderen indeholder ikke mindre end 25 Friends-inspirerede ornamenter, badges og opskriftskort, der med garanti vil gøre din december til en fest.

Der er sågar en ”Holiday Armadillo”-overraskelse til alle os, der elsker afsnittet, hvor Ross klæder sig ud som et bæltedyr til Hanukkah…

friends-kalender-txt.jpg

Således lover producenten bag kalenderen, at hver låge vil tage alle Friends-entusiaster med en tur ned ad memory lane. Og vi vil SÅ gerne med!

Den flotte kalender kommer indpakket som en hardcover bog og kan bestilles på Amazon. Også til Danmark. Prisen bliver £ 22 svarende til ca. 182 kr., og er du ekstra hurtig på tasterne, kan du allerede nu lægge en pre-order på julekalenderen og spare 22 procent.

Den fantastiske Friends-julekalender kommer på Amazon den 27. oktober, så det er bare om at få bestilt… Det kan du gøre lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Serier

610x200_woordy_dmjpg.jpg