Masterchef
Foto: Getty Images og PR 6 uundværlige køkkenredskaber til kokkeentusiasterne.

Køkkenudstyr

Gadgets til dit køkken: Sådan bliver du MasterChef i eget hus

Hvis du er vild med at lave mad, men dit køkkenudstyr godt kunne trænge til en seriøs upgrade, er der god grund til at læse med her.

Er du typen, der elsker at stå ved kogegryderne og altid har haft en lille kok gemt i maven? Så ved du, hvor vigtigt det er at have det helt rigtige køkkenudstyr derhjemme.

Vi har lavet den ultimative liste til dig, der ønsker alle redskaberne til at blive så god en MasterChef i eget køkken, at selv Gordon Ramsay ikke ville have en finger at sætte på dig.

1. Severin Sous-Vide

Find den her

 Det er ikke alle hjemme-kokke, der ved, at vakuumpakket mad kan blive rigtig mørt og lækkert. Én af de maskiner, der kan hjælpe dig godt på vej på den front, er denne sous-vide fra Severin.

2. Westmark Spiromat Frugt- og Grøntsagssnitter

Find den her

Savner du også en maskine, der nemt kan forvandle dine gulerødder og kartofler til perfekte strimler og ringe? Se her.

3. Brûlée-brænder

Find den her 

Tilbered den perfekte creme brûlée med denne justerbare gasbrænder.

4. VitaMix Blender Pro 750 Rustfri

Find den her

Med denne amerikanske blender bliver det ingen sag at blende selv den mest stædige isklump. Den kan nemlig klare alt fra varme supper til frugt-smoothies.

5. Moccamaster Kaffemaskine

Find den her

 

En god kaffemaskine er selvsagt uundværlig i ethvert MasterChef-køkken – uanset om du skal bruge kaffe i dine retter eller bare selv skal kvikkes lidt op under madlavningen.

6. Ankarsrum røremaskine

Find den her 

Enhver MasterChef skal bruge en pålidelig assistent, der leverer høj kvalitet og hastighed. Med denne røremaskine i rustfrit stål får du netop det – plus en række ekstratilbehør, der blandt andet tæller et rivejern, en citruspresser, en dejrulle og en kødhakker.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping og Køkken