Gulerodssuppe med kokosmælk fra Hjemmet
SPONSORERET indhold

Gulerodssuppe med kokosmælk

Hurtig og velsmagende suppe med den smukkeste gule farve.

Af:: Runa Pihlmann Foto: Runa Pihlmann
20. okt. 2014 | Mad | Hjemmet

Selv om der nogle gange skal mad på bordet i en fart, behøver det ikke at betyde kedelig mad på tallerkenen. Sådan er det med denne gulerodssuppe, der ikke tager mange øjeblikke at bikse sammen.

Den smager lidt af østen med kokosmælk, ingefær og koriander. Så når efterårstemperaturen dikterer indendørshygge, er det skønt at kunne dufte, smage og drømme sig til varmere himmelstrøg. 

4 personer

Arbejdstid: 15 min. 

Kogetid: 20 min. 

800 g gulerødder

1 løg

1 fed hvidløg

7 dl vand

2 spsk. konc. grøntsagsbouillon

1 dåse kokosmælk

1 tsk. rød chilipasta

1 spsk. ingefær

1 appelsin (eller lime, økologisk)

fiskesovs (eller salt)

Tilbehør:

græsk yoghurt, frisk koriander og chili

 

1. Skræl gulerødder, løg og hvidløg, og skær dem i mindre stykker.

2. Kom vand, bouillon og kokosmælk i en stor gryde, og tilsæt grøntsagerne. Kog dem møre under låg i ca. 20 min.

3. Blend suppen cremet og ensartet med en stavblender. Smag til med chilipasta, fintrevet ingefær, appelsinsaft og evt. -skal og fiskesovs.

4. Servér suppen rygende varm med en klat græsk yoghurt, et drys koriander og lidt frisk chili.

Prøv også min græskarsuppe TRYK HER