Her er den nye, smarte køkken-musthave til dig, der elsker at lave mad

Her er den nye, smarte køkken-musthave til dig, der elsker at lave mad

Nyder du at bruge tid i køkkenet? Så går du garanteret også op i, hvordan det er indrettet, og hvilke smarte løsninger der kan gøre madlavningen endnu sjovere. Sådan er det i hvert fald for Lisbeth og Ralf Østergaard. Se med her, hvor de tester en ny funktion, der, ifølge parret, er intet mindre end genial.

Køkkenet er et rum i forandring - et rum hvor vi tilbringer meget tid, og hvor vi samles om madlavning og fælleskab.

Om det er med familie og venner til ”spis og skrid”-middag i en travl hverdag eller med gæster i weekenden, er køkkenet blevet et centralt midtpunkt i vores hjem. Derfor er det også vigtigt, at det afspejler ens behov.

TV-vært og influent, Lisbeth Østergaard, og hendes mand, Ralf Østergaard Christensen, renoverede for fire år siden deres bolig på Amager. Da de kom til køkkenet, valgte de at fylde det med produkter fra Siemens. En beslutning de absolut ikke har fortrudt.

Vi bruger relativt meget tid i køkkenent, både med og uden børn, så det skal bare spille”, fortæller parret.614_BSH-Lisbeth-Vol2-1.jpgDerfor mødte vi dem til en demonstration af Siemens nye induktionskogeplade med integreret emhætte i Siemens Hvidevarer Showroom i Ballerup.

Gør madlavningen lettere
Lisbeth elsker vegetarmad og har taget ingredienser med til en opskrift med aubergine, hun vil teste. Selvom Ralf er mere til bøffer og mindre til vegetarretten, er de begge begejsret for de nye funktioner.

Siemens nye inductionAir-system har nemlig en smart flexInduction-kogesektion, som gør madlavningen endnu lettere. Flexinduction-funktionen betyder, at man kun behøver at aktivere den del af kogezonen, som man har behov for, forklarer Jan Øland Jacobsen, ITC Responsible hos Siemens Hvidevarer.

Det er altså virkelig smart med de forskellige induktionskogesektioner. Det går jo lynhurtigt fra brandvarm til kold og omvendt. Det gør det så meget nemmere at lave veltilberedt mad”, siger Lisbeth begejstret.

Jan Øland Jacobsen stemmer i og forklarer Lisbeth, at hun ved brug af lightSlider-teknologien nemt kan justere kogezonerene og indstille dem på en præcis varmereguleringen blot ved køre fingeren hen over slideren.SIEMENS_AMBASSADOR_LowRes_ (2 of 3).jpg

Mere luft – og mere nærvær
Parret har tidligere nævnt, hvor meget fællesskabet betyder for dem i deres køkken, hvor de bruger meget af deres tid sammen som familie.  

Løsningen hvor emhætten er en integreret del af kogepladen er genial! Det giver meget mere luft i rummet, og så kan vi rent faktisk få øjenkontakt med hinanden, når vi laver mad i køkkenet.” 

Jan Øland Jacobsen viser også parret, hvordan den indbyggede ClimateControl Sensor automatisk kan justere udsugningen efter mængde af damp og os. Og da Lisbeth er færdig med sin madlaving, går emhætten på automatisk eftersug, indtil alle dufte er væk efter madlavningen.

Den larmer jo stort set ikke. Det er da smart”, tilføjer Ralf.

Det er nemlig en meget støjsvag motor, som sørger for udsugningen, så man nemt kan føre en samtale med familie og venner under madlavningen.

Læs mere om induktionskogepladen med integreret emhætte fra Siemens Hvidevarer her.