Hvid gløgg
SPONSORERET indhold

Hvid gløgg med hyldeblomst

Der er godt nok ikke sne endnu, men kuldegraderne rasler der nedad. Denne lune hvide gløgg lover vi holder dig varm - og såer denvist kun for dem over 18!

Foto: VK Stock
03. dec. 2015 | Mad | BoligLiv


Hvid gløgg med hyldeblomst

Gløggessens:
1 liter hyldeblomstsaft
2 kanelstænger
1 spsk. pomeransskal
1 spsk. kardemomme (i en
te- eller kaffepose, så det
er til at tage op igen)
saft fra 1 lime
1 tsk. revet ingefær
1 spsk. honning
evt. andre ‘julede’ krydderier:
stjerneanis, nelliker,
osv. efter smag

Fyld:
1 spsk. tørrede abrikoser
i kvarter
1 spsk. lyse rosiner
1 spsk. syltet ingefær i
små tern
1 spsk. hakkede, smuttede
mandler
1 flaske hvidvin

1. Lad essensen koge ved svag varme i mindst et par timer. Lad den derefter trække køligt i mindst et døgn. Si essensen.

2. Bland essensen med fyld og hvidvin, og varm langsomt op. Hæld gløggen på termoflaske, hvis den skal med på tur.

► SE OGSÅ: Salat spændt op til jul
► SE OGSÅ:
Lækker risalamande
► SE OGSÅ:
Flæskesteg med sprød svær