I køkkenet med Green kitchen stories
SPONSORERET indhold

I køkkenet med Green kitchen stories

Kultbloggen Green Kitchen Stories inviterer fra hele verden indenfor i deres virtuelle køkken, hvor de fremtryller grønne måltider. Her får du fem lækre smagsprøver.

Af: David Frenkiel, Luise Vindahl og Susanne Knutzen Foto: David Frenkiel og Luise Vindahl
30. jan. 2015 | Mad | Fit living

Klik på linkene og få masser af smag i næste hverdagsret:

Quinoasalat med grønsagschorizo


Savoj-tacos med majs og mango


Byens bedste tærte


Biksemad med hestebønner


Quinoafrikadeller



Hvem: Svenske David Frenkiel og danske Luise Vindahl.

Job: Arbejder begge fuldtid med at skrive bøger, blogge og udvikle madapps til iPhone og iPad.

Madfilosofi: Da de mødte hinanden, var David den usunde vegetar, og Luise var en sundhedsbevidst kødspiser. I stedet for at fokusere på alle de ting, de ikke spiste, gjorde de det modsatte: Fyldte hjemmet op med frugt, grønsager, nødder, frø og fuldkorn og besluttede sig for at lave mad, og kager, der var sundt og grønt uden at være kedeligt.

Om opskrifterne: Alle opskrifterne er baseret på basisvarer fra køkkenskabene og årstidens friskeste råvarer. Målsætningen er at vise, hvor nemt det er at lave sunde, velafbalancerede retter i dagligdagen lige fra en lynhurtig frittata med asparges og krydderurter til en chokoladekage med rødbeder.

Om bogen: Den er fuld af opskrifter på supper, salater, juicer, små lækkerier og søde sager, der er enkle at lave, men samtidig smækfulde af smag og smukke at se på. Bogen er udkommet på forlaget Tinkerbell Books, 248 sider, 300 kr.

Se mere på: Greenkitchenstories.com.