TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Opskrifter på sund pasta og sund pizza
Foto: Tina Brok Hansen

Sund aftensmad: Sunde pastaretter og sund pizza

Pizza & pasta på den sunde måde

Sandra Pugliese elsker italiensk mad. Især sprøde pizzaer og velsmagende pastaretter, som hendes nye sunde feel good-kogebog er fyldt med. Her får du fem smagsprøver. Find din favorit.

 • Her får du masser af italiensk inspiration til en sund og lækker aftensmad:Spaghetti med rå tomatsauce Rootza med grillede grønsagerRootza clubsandwich Spaghetti med hvidløg & chiliGrillet pizza 

 •  


 • Sandra Pugliese:

  For mig skal alle mine måltider 
  helst være et sandt sanseorgie af smag, duft og farver. Jeg gider ikke nøjes, selvom jeg vælger at leve sundt. Mange mennesker ved slet ikke, at de med ganske få råvarer kan kreere smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det vil jeg gerne ændre med min nye bog.  
 • Opskrifterne til bogen har rumsteret i mit hoved i flere år. Min bedstemor er italiensk, og jeg har altid drømt om at lave en kogebog med mine absolutte favoritter, når det gælder pizza og pasta. Men naturligvis, som det altid er for alle mine kogebøger, i en let og sund udgave.

  Jeg kan få en enkel pastaret
   til at smage, så englene synger, kun ved at tilsætte en masse af de rigtige krydderurter - i den rette mængde.   

  Min mission med denne bog er at gøre op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller en pizza skal smage. Den kan sagtens både være sanselig og smage 100 procent autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig. 

  Sandra Pugliese, Pizza & pasta. Muusmann Forlag, 299 kr.  

   

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter og Pizza