Sarah Britton: linsesalat, quinoa, grillede squash,
SPONSORERET indhold

I køkkenet med Sarah Britton: Grøn mad fyldt med energi

Naturlig, supersund, vildt lækker og topmoderne. Så kort kan maden fra en af verdens førende sundhedsbloggere, Sarah Britton, beskrives. Du får mulighed for at prøvesmage syv af hendes favoritter fra mættende salater, knasende sandwich og risotto lavet på quinoa – mums.

Af:: Sarah Britton
04. sep. 2015 | Mad | Fit living

Hvem: Sarah Britton er canadier, men bor i København. Hun er uddannet holisticnutrionist, skribent og fotograf, og så står hun bag den populære blog mynewroots.org. 

Om bogen: Sarah Britton har skrevet og fotograferet en smuk bog med over 100 vegetariske retter, hvoraf de fleste er veganske, mange er glutenfri, og nogle er ren rawfood. Måltiderne varierer fra de helt nemme til sjove og lidt mere udfordrende madprojekter. 

Om opskrifterne: Du får både smagfulde basisretter til aftensmad i hverdagen, og der ermere avancerede ting, der vil imponere gæsterne. Og så indeholder bogen selvfølgelig også forslag til snacks, desserter og små sweettreats. Maden er hjemmelavet fra bunden, uden raffinerede produkter, og retterne er inspireret af sæsonerne. 

Sarah Britton, My New Roots, Politikens Forlag, 150 kr.

Linsesalat med tzatziki & avokado 



Grillede squash og forårsløg


Quinoa-risotto med rucula


Salat med gulerødder og grillet majs


Brød med oliven og kommen


Gulerods- og rabarbermuffins


Byens bedste sandwich