Inspiration til forfriskende sommerdrinks
Denne artikel er sponsoreret af: ISH, Ciderrevolution, BOLD, HavaFiesta, Dyrehøj Vingård, Frederiksdal, Knaplund Destilleri, Nohrlund, Fingers Crossed, Organique & Volsted Distillery.

Inspiration til forfriskende sommerdrinks

Sommerfester, cocktails i haven og hvidvin på terrassen. Sommer i Danmark betyder lange lyse aftener under lyskæderne sammen med venner og familie.

En kold øl og rødvin til bøffen på grillen er altid dejligt, men hvis man virkelig skal løfte sommerfesten og imponere gæsterne, så kræver det forfriskende drinks og nye spændende vinoplevelser.

Vi har samlet en række smagfulde og forfriskende drikke til de lune sommeraftener.

Autentisk vin-oplevelse uden alkoholISH.jpg

Onsdag eftermiddag kan hurtigt blive til torsdag morgen. Derfor har danske ISH udviklet 2 prisvindende mousserende vine, lavet på Merlot og Pinot Noir samt Pinot Blanc og Silvaner druer.

Disse velsmagende bobler giver en autentisk vin-oplevelse, du aldrig ville gætte, var alkoholfri, (ja, vi har taget fusen på flere), og vinene serveres af den årsag på nogle af verdens bedste og mest innovative restauranter og hoteller i New York og London.

Så rigtig god sommer, hvor vi endelig igen kan skåle sammen – alle sammen. Også os, der er gravide, kører hjem eller bare skal tidligt op. (Indeholder kun 18-22 kcal/100ml)

Rigtig ciderL&W.jpg

Ciderrevolutionen er over os!

Rigtig cider er velsmagende, naturligt og et håndværk. Det er slut med det sukkersøde stads, som vi danskere kalder cider. Rigtig cider er lavet på 100% ren gæret æble- eller pæremost og ligger naturligt på 4-7% vol. Det er i de seneste år vundet frem på restauranter og barer som et friskt, læskende og frugtigt alternativ til vin og øl.

Ciderrevolution ønsker at fremme rigtig cider i Danmark og på ciderrevolution.dk kan du komme med på ciderbølgen og få fingrene i cider af højeste kvalitet, lavet på naturens præmisser.

Det bedste fra to verdenerBoldNY.jpg

BOLD er en iskaffe der har det bedste fra to verdener. BOLD har taget den gode smag fra iskaffen, og kombineret den med det funktionelle tankesæt bag energidrikken og skabt en Iced Espresso.

Uanset hvilken variant du vælger, så får du en iskaffe baseret på tre espressoshots, en smule mælk, enten ko- eller havre.

BOLD har det dobbelte koffeinindhold af en energidrik, men uden alt det sukker og de mange tilsætningsstoffer.

BOLD er til alle dem som har brug for et forfriskende energiboost over sommeren. Perfekt til udendørskontoret, turen på stranden eller til en god bog i solen

Forfriskende iskaffe på få sekunderCOFFIE_Making.jpg

HavaFiesta er ready-to-mix iskaffe, hvilket betyder, at du kan lave din favorit iskaffe på få simple steps. Alt du skal gøre er; Hæld din favorit HavaFiesta i glasset og tilføj mælk, plantemælk eller hvad du end foretrækker. Så er du klar til at nyde et forfriskende glas iskaffe på få sekunder!

HavaFiesta fås i 9 lækre smagsvarianter, så du kan lave din iskaffe PRÆCIS, som du kan lide den. Forkæl dig selv og dine gæster med en forfriskende treat!

Køb HavaFiesta i din nærmeste Føtex eller Bilka eller på www.havafiesta.dk. Snyd ikke dig selv for en forfriskende oplevelse.

Autentisk vingårdsstemningDYREHØJ.jpg

I vinlandet Røsnæs ved Kalundborg kan du opleve autentisk vingårdsstemning. Nyd et glas kølig hvidvin på terrassen på Danmarks største vingård.

Smag mere end 20 forskellige vine i vinbaren og dyk ned i egnspræget fra Vinlandet Røsnæs. Vinene er fulde af frugtsmag, mineralske og friske – lige til den danske sommer.

Prisvindende kirsebærlikør til sommerens festerFrederiksdal.jpg

Nyd sommerens cocktails og velkomstdrinks med prisvindende kirsebærlikør fra Frederiksdal.

Smagen er knivskarp med masser af kirsebærsødme samtidig med, at den friske syre fra Stevnskirsebærret tilfører dybde og kompleksitet til Frederiksdals produkter – uanset og det er de anmelderroste vine, den prisbelønnede likør eller de nye skud på stammen: Vermouth og dybrøde kirsebærbobler - RØD.

På den lollandske vingård har de nyfortolket en række klassiske cocktails og komponeret nye. Fx Cherry Love, Nordic Bramble eller Lolland Libre. Fælles for alle er den intense smag af det unikke danske.

Stevnskirsebær - et ”must-taste” til sommerfesterne og de lune aftener på terrassen.

Let og sprudlende ginkNAPLUND.jpg

Sommerens helt store hit. Knaplund Destilleri har skabt to skønne gin, fulde af smag og med et lille touch af den smukkeste glimmer.

Smagen er let, sprudlende og forventningsfuld. I serien findes 2 varianter - en pink og en guld. Knaplund har infused sin præmierede gin classic og gin oak med hhv. jordbær og rabarber samt citrusfrugter - og på elegantvis er det hele drysset med glimmer.

Begge varianter kan mixes på et utal af måder. Med indian tonic, lemon tonic, gingerale eller gingerbeer. Med lemon sodavand eller med fx prosecco eller mousserende vin. En cocktail, der passer til enhver festlig lejlighed.

På begge varianter står der forslag på flasken til, hvordan man laver de lækreste sommercocktails. Du kan blandt andet ser her, hvordan man mikser en Foxy Lady.

På Knaplunds webshop kan du se hele det brede udvalg af både gin, whisky og moonshine.

Elegante smagsoplevelserNorhlund.jpg

Nohrlund repræsenterer en verden af færdigblandede, økologiske cocktails og long drinks. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompromisløs kvalitet.

Enhver Nohrlund variant er formet gennem originale eller klassiske opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. En helt ny oplevelse af, hvad en cocktail også kan være.

Nohrlund hylder håndværket, hvor den dybe indsigt i den perfekte sammensætning af naturlige ingredienser går forud for syntetiske substitutter.

Find din sommerfavorit i et supermarked nær dig – skru låget af, hæld cocktailen over is og nyd den i godt selskab.

Forfriskende tonic til den gode ginNorrebrew.jpg

Coronanedlukningen har lært os, at vi også kan forkæle os selv med lækre drinks og cocktails i hjemmet. I Irma er der nu godt nyt til alle, der elsker både økologi og den gode smag.

Fingers Crossed er en ny serie af danskproducerede premium mixere. Deres forfriskende tonic er en sikker vinder sammen med enhver god gin. Er du til smagfulde og farverige drinks passer Pink Grapefruit perfekt til sommerfriske drinks og cocktails. For eksempel sommerens mest efterspurgte drink: Paloma.

Frisk og opkvikkende isteOrganique.jpg

En frisk smag og en opkvikkende følelse – det er præcis, hvad de nye Mate Ice Teas fra Organique giver dig. Begge isteer er brygget på yerba mate, som giver naturlig energi.

Når sommervarmen tager til, kan du med god samvittighed nyde en iskold Organique, som har et lavt kalorieindhold. Organique giver overskud og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

Læs mere på Organique.dk og følg med på @organique_europe

VOLSTED -"ginmojito" Volsted.jpg

Volsted Distillery, der er kendt for deres serie af prisvindende gin har lavet en ny sommerfavorit.

Volsted Green Finch Gin er destilleret med både tørret mynte og pebermynte for en lækker kompleks myntesmag. Den indeholder også de klassiske ginkrydderier: enebær, koriander og kvanrod. Den samlede smag er let og frisk.

Her i en pakke med økologisk sukkersirup og San Pellegrino mynte/citron mixer for en forfriskende ginfortolkning af den klassiske Mojito cocktail.

Green Finch kan også nydes som en klassisk G&T med et frisk myntetvist.

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks, Cocktails og Sommer