mayonnaise på glas
Foto: Getty Images Den nye is fra ICE i Falkirk er lavet med Hellmann's klassiske mayonnaise.

Isbutik lancerer is med mayonnaise-smag: Bliver det sommerens nye hit?

Genialt eller bare ulækkert? Vi er splittede over den nye mayonnaise-is, som er blevet lanceret af den skotske isbutik ICE.

Der findes to typer mennesker i verden: Dem, der har et normalt forhold til mayonnaise, og dem, der drukner ethvert måltid i det.

Hvis du er en af dem, der hovedsageligt ser pommes frites som en spiselig ske til din mayo, og som synes, at al mad kun bliver bedre af en klat (læs: et bjerg) af den hvide creme, så er der gode nyheder.

For den skotske isbutik ICE i byen Falkirk har netop opfundet den perfekte dessert til alle mayo-elskere:

Is med mayonnaise-smag.

Den er udviklet i samarbejde med det verdenskendte mayonnaisebrand Hellmann’s, og blev lanceret med ordene ”hvem kender en mayo-afhængig” på isbutikkens Instagramprofil.

Kendt for spøjse isvarianter

Det er ikke første gang, at den skotske isbutik eksperimenterer med anderledes smage til deres kreationer. De har tidligere både lavet cider-is og is med smag af ”Monster”-energidrik, men mayonnaise-isen har alligevel klart været den mest opsigtsvækkende af deres mange eksperimenter.

På sociale medier bliver isen diskuteret heftigt – nok mest af dem, der synes, at isen lyder mere eller mindre uappetitlig.

- Hellmann’s mayonnaise-is er ulækkert, proklamerer én Twitterbruger for eksempel.

Og en anden skriver:

- Dette er mit værste mareridt. At nogen kommer og siger, at de har købt is. Og så er det mayonnaise-is. Jeg kan ikke forestille mig noget værre.

Det er dog ikke alle, der er helt afvisende overfor den specielle is. På Instagram har en bruger besøgt isbutikken i Falkirk, hvor beholderen med mayonnaise-is er næsten tømt. Kommentaren til billedet lyder:

- I dag fandt jeg ud af fra nogle i USA, at der er en isbutik i Falkirk, der sælger mayonnaise-is. Blev nødt til at finde den og prøve det.

Konklusionen blev dog, at isen var ”ok” og at den rent faktisk smagte meget af mayonnaise.

Tør du prøve den nye is?

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert