Japansk kvalitet i de danske køkkener

Japansk kvalitet i de danske køkkener

Satakes kvalitetsknive og stegepander i letvægtsstøbejern er både en favorit i de danske hjem og blandt professionelle kokke

Det enkle japanske design, den høje kvalitet og store brugervenlighed er faldet i danskernes smag. Siden introduktionen af det ​​japanske brand i 1998 er Satakes køkkenredskaber blevet et hit i de danske køkkener.

Satakes fokus på design og kvalitet kommer bl.a. til udtryk i deres smukke køkkenknive. 2 dele knivsættet fra Satake indeholder en santokukniv med en bladlængde på 18 cm. og en universalkniv med en bladlængde på 15 cm. Begge knive tilhører Kuro-serien fra Satake og vil være en perfekt start på din kollektion eller en fremragende udvidelse. 

satake-02.jpg

Satake Kuro 2 dele knivsæt, Santoku 18 cm. og Petty 15 cm.

Skarpe knive bevarer smagen i råvarerne

Sættes knivblade er af VG10 stål, som er blevet behandlet 8 gange. Det gør knivbladene fantastisk skarpe og holdbare. Begge knive er derudover håndlavede, hvilket har givet Satake mulighed for at give ekstra opmærksomhed på de mindste detaljer. Skaftet er lavet af brændt, poleret rosentræ, som giver et perfekt greb, stabilitet og balance. 

Alle knive fra Satake er fremstillet i Japan og kombinerer bred erfaring fra håndværk med nyt, moderne design. Alle knive er lavet af kvalitetsstål og med en skridsikker slibningsvinkel på 15 grader for optimal skarphed.

satake-03.jpg

Satake Kuro 2 dele knivsæt, Santoku 18 cm. og Petty 15 cm.

Et skarpt blad på knive har også andre fordele end blot at skære igennem råvarer. Det giver også en skærende overflade, der hjælper maden med at bevare sin smag, elasticitet og farve. Således forhindres afskårne råvarer i at påvirke køleskabets andre fødevarer, og de har en længere holdbarhed. Satake har desuden flere forskellige slibeværktøjer, der hjælper med at holde knivene skarpe.

Stegepande med patenteret belægning

Foruden fantastiske knive tilbyder Satake også stegepander i letvægts-støbejern.

satake-04.jpg

Stegepanden fra Satake er udstyret med en non-stick belægning kaldet Honeycomb Whitford Xylan. Belægningen er patenteret og adskiller sig markant i kvalitet og holdbarhed fra andre non-stick belægninger. Honeycomb har en grovere tekstur, som modvirker, at maden sætter sig fast på panden.

Overfladen giver maden den perfekte risteflade, og kombinationen af letvægtsstøbejern og non-stick belægningen giver en funktionel stegepande, der kan bruges med alle typer redskaber inklusiv metal. Håndtaget er lavet i rustfrit stål, som er let at holde ved, og derudover er stegepanden også egnet til maskinvask.

Satakes kvalitetsknive og stegepander i letvægtsstøbejern er med andre ord oplagte gaver til dig selv eller en madelsker, du kender.

satake-06.jpg