Green Kitchen opskrifter
Foto: David Frenkiel

Green Kitchen opskrifter

5 opskrifter: Jorden rundt med Green Kitchen Stories

Drøm dig til Italien, Mexico og Indien hjemme i dit køkken. Madbloggen Green Kitchen Stories serverer deres favoritopskrifter fra mexicansk morgenmad, grønne engelske burgere og indiske pandekager.

Få inspiration til din næste hverdagsret:

England: Grønne halloumiburgere


Indien: Masala Dosa


Marokko: Fyldig tomat- og kikærtesuppe


Italien: Bagte aubergineruller


Mexico: Bønnechili med chokolade & valnødderHvem: Svenske David Frenkiel og danske Luise Vindahl, der står bag den succesfulde madblog Green Kitchen Stories..

Job: Arbejder begge fuldtid med at skrive bøger, blogge og udvikle madapps til iPhone og iPad.

Om opskrifterne: Gå på opdagelse i parrets favoritopskrifter fra deres rejser rundt i verden. Start f.eks. dagen med en frisk morgenmadssalat fra Mexico. Til frokost kan du sætte tænderne i linsepandekager med fyld og slut dagen af med thai-inspireret aftensmad med nudler og en chokoladekage bagt uden mel. Det hele er lavet i overensstemmelse med parrets madfilosofi: Det skal være sundt og naturligt mad med et twist.

Om bogen: David Frenkiel og Luise Vindahl er sammen med deres lille datter Elsa på 5 år og en lillebror i maven rejst ud i verden på jagt efter den bedste inspiration indenfor det vegetariske, sunde køkken. Bogen er fuld af vegetariske og glutenfrie opskrifter på supper, salater, juicer, små lækkerier og søde sager, der er enkle at lave, men samtidig smækfulde af smag og smukke at se på. David Frenkel & Luise Vindahl, Green Kitchen Travels, Tinkerbell Books, 300 kr.
Se mere på: Greenkitchenstories.com.