Kaffemaskiner
Foto: Getty Det er både nemt og økonomisk at brygge sin egen kaffe derhjemme.

Kaffemaskiner shopping

Den gode gamle kaffemaskine er tilbage – og den er flottere end nogensinde!

Efter at have være fordrevet af smarte kapselmaskiner, fancy espressomaskiner og instant coffee i nogle år, gør den klassiske kaffemaskine stærkt come back i de danske køkkener.

Og med god grund – for det er både nemt og økonomisk at brygge sin egen kaffe derhjemme. Og så findes der et utal af super smarte og virkelig flotte kaffemaskiner, der vil pynte på ethvert køkkenbord.

Vil man have en kaffemaskine, der både kombinerer en perfekt kaffebrygning med en flot æstetisk fremtoning på køkkenbordet, er en Moccamaster det sikre valg.


Mange anser Moccamaster for at være en af de bedste kaffemaskiner på markedet, og den flotte kaffemaskine fås i de skønneste farver.

Kaffemaskinen til den lille familie
Er du single, eller den eneste i familien, der drikker kaffe, kan det være lidt voldsomt at brygge en hel kande kaffe, som du måske får drukket. Derfor har Moccamaster lanceret kaffemaskinen Cup One, der kommer med to eksklusive porcelænskrus og Moccamasters premium kaffefilter. Sammen med en Cup One følger der også 10 stk. engangskrus med låg så du nemt kan tage din kaffe med ... to go"..

Den fine lille kaffemaskine fås i både:
- Orange
- Cremehvid
- Lyserød
- Matsort
- Mørkeblå
- og i en flot og festlig grøn, der vil sprede forårsfornemmelser og glæde i dit køkken hele året rundt. 

Kaffe på kommando
Er du til det mere rå look har Electrolux lavet denne flotte kaffemaskine i rustfrit stål – den fine kaffebrygger er en del af den eksklusive 7000-serie, hvor du også kan få brødrister og elkedel, hvis dine gadgets skal matche på køkkenbordet.


Udover at være super flot og stilren har kaffemaskinen en programmérbar timer, der betyder, at du kan indstille kaffemaskinen til at vække dig med frisk nybrygget kaffe om morgenen, eller til at have kaffen klar, når du kommer hjem fra arbejde. 

Kaffe på den gammeldags facon
Hvis du ikke laver kaffe ofte nok til, at du har brug for en kaffemaskine, kan du også sagtens brygge en skøn kop kaffe på den gode gammeldags facon med filter og tragt. Husk blot, at vandet ikke må være spilkogende, når du hælder det over bønnerne. Mangler du en flot og praktisk elkedel, der med garanti vil pynte på køkkenbordet, så se lige her:Vil du være helt sikker på, at dit kogte vand har den rette temperatur, når du laver kaffe eller te, så er denne super flotte elkedel i retro-design fra Smeg det helt rigtige match.

Med elkedlens nye smarte temperaturkontroller kan du nu vælge mellem 7 forskellige temperaturer: 50º, 60º, 70º, 80º, 90º, 95º og 100º C, så du altid er helt sikker på at din kaffe eller te bliver helt perfekt. 

Mangler du en flot termokande at brygge kaffen i, eller hælde kaffen over på, når den er brygget – så findes der et hav fine bud hos Bageren & Kokken – f.eks. den smukke Rosendahl Penta Termokande: 

eller den klassiske Bernadotte termokande fra Georg Jensen

Kaffe med god samvittighed
Ligegyldigt hvordan du vælger at brygge din kaffe, er der meget der tyder på, at du ikke behøver at have dårlig samvittighed over at drikke den. For kaffe er faktisk slet ikke så usundt for os, som mange går og tror.

For kaffe kan faktisk både hjælpe dig med at holde vægten, modvirke diabetes og mindske risikoen for hjerneblødninger. En koffeinrig kop kaffe påvirker nemlig kredsløbet så puls og blodtryk stiger, og det får også fedtforbrændingen til at stige.

Den sorte kaffe er også en effektiv måde at beskytte sig mod diabetes på - en ny undersøgelse viser nemlig, at en kop sort kaffe dagligt lige efter frokosten mindsker risikoen for type 2-diabetes med en tredjedel.

Og sidste men ikke mindst har svenske forskere fundet ud af at kvinder, der drikker kaffe har lavere risiko for at få en hjerneblødning eller en blodprop i hjernen, end kvinder der ikke gør.

Så læn dig trygt tilbage i stolen og nye en velduftende og nybrygget kop kaffe. Aaaaaah...

Se, hvad vi ellers skriver om: Kaffe, Shopping og Køkken