juicekur
Foto: Peter Nørby

5 super sunde juicer

Få en frisk smagsprøve på 7-dageskuren med skønne, mættende opskrifter fra bogen "Den fedeste juciekur"

Ingen mad i en uge, men masser af grønne smoothies og juice. Giver det bonus på din sundhed? Journalist Anne Hermansen har testet en ny juicekur i 7 dage.

Læs hendes dagbog fra juicekuren  

Herunder finder du 5 juicer fra kuren.

Morgensol


Sund & slank juice


Den friske vitamin indsprøjtning


Den mørkerøde gave


Solskin til cellerne„DEN FEDESTE JUICEKUR” er fyldt med opskrifter og gode råd til at juice. Bogen indeholder komplette juicekure til både 3, 7, 14 og 30 dage, hvor du lever af friske grønsager og frugt samt nødvendige kosttilskud. Bogen er skrevet af Zennie og Martin Bonde Mogensen, som er juiceeksperter og parret bag Kropsinstituttet. Du kan allerede nu forudbestille „Den fedeste juicekur” på kropsinstituttet.dk „Den fedeste juicekur”, Gads Forlag, udkommer 30. april, 160 sider, 250 kr.

 

Om juicekuren

Hvad sker der, når du i en uge kun giver kroppen præcis det, den har brug for i form af juicer af friske grønsager og frugt? Det har journalist Anne Hermansen testet med 7-dageskuren fra den nye bog „Den fedeste juicekur”, der er skrevet af juiceeksperterne Zennie og Martin Bonde Mogensen.

Ifølge forfatterne bruger kroppen 70 procent af sin daglige energi på at fordøje mad og udskille affaldsstoffer. Med friske juicer optages næringsstofferne langt hurtigere og nemmere i kroppen, som i stedet kan bruge energi på at rense ud og reparere sig selv. Det giver bl.a. en flottere og mindre træt hud, bedre søvn, et mere stabilt blodsukker og modvirker væskeophobning i kroppen.

Læs Anne Hermansens dagbog fra juicekuren
Se, hvad vi ellers skriver om: Juicekur