Lækkerier til alle os med en sød tand
Denne artikel er sponsoreret af: Skovs Donut Bar, Vaffelbageren Nyhavn, Marstrand Chokolade, Debbielicious, Grannys House, Kirstens konditori, Nimbs konditori ”Cakenhagen”, Paradis Is & Social Foodies.

Lækkerier til alle os med en sød tand

Når vi holder ferie og slapper af med venner og familie, må vi godt forkæle os selv. Både når vi hygger os med veninderne på caféen, slænger os i sofaen eller slentrer gennem byen kan den lækre kage eller store isvaffel løfte oplevelsen.

Og heldigvis er sommerens København fyldt med lækkerier til den søde tand.

Vi har fundet en række spændende butikker, som både frister med delikatesser for øjet og ganen. Velbekomme!

Få en Moscato D´asti til din donutDonutBar.jpg

Hos Skovs Donut Bar får du en anden oplevelse af en donut. De er 3 passionerede donut-elskere, som gerne vil gøre det endnu bedre. Det er vigtigt, at en donut er visuel lækker, ligesom at smagsoplevelsen skal være god. Skovs Donut Bar bestræber sig derfor på at lave en donut, som både er en fryd for øjet og smager godt.

De tilbyder både klassiske donuts, veganske donuts samt deres signatur donut. For at højne oplevelsen, tilbyder de også deres egen lille donut menu, som består af en donut og et glas Moscato D´asti fra smukke Italien.

Venligt personale og høj service!

Skovs Donut Bar sætter stor pris på, at atmosfæren i forretningen er god, med et humoristisk tvist og smil. Det er vigtigt, at deres gæster får en god samt behagelig oplevelse.

Kom derfor ned og smag deres donuts. Det er nyt og anderledes.

Hemmelig vaffelopskrift i NyhavnvaffelbagerenNY.jpg

Vaffelbageren Nyhavn ligger i hjertet af København i det stemningsfyldte Nyhavn.

Vaffelbageren Nyhavn er et af de få eksisterende, ægte, gammeldaws vaffelbagerier og næste år fejrer de deres 30-års-jubilæum. I butikken kan du kigge gennem det åbne vindue og se Vaffelbageren bage dine vafler. Hemmeligheden bag de hjemmelavede, legendariske isvafler er en hemmelig opskrift fra 1920 – og dén forbliver hemmelig!

Und dig selv og din familie at nyde barista-kaffen og de friskbagte, lune, belgiske vafler, der gennem årene er blevet mange kunders favorit.

I år kan man også finde Vaffelbageren i Dragør, hvor de har åbnet en ny butik.

Udsøgte delikatesser i Københavns ældste chokoladebutikAlida.jpg

Københavns ældste chokoladebutik, hvor konfektstykkerne produceres i butikkens baglokale, hedder Alida Marstrand Chokolade.

Butikken blev grundlagt i 1930 af Alida Marstrand. I dag er det konditor og chokolatier, Gunhild Persson, der producerer håndlavede lækkerier som svesker i cognac, syltede ingefær, appelsinskaller, hindbærbrud, nougatmåtter, flødeboller og butikkens specialitet; fondantkugler af marcipan overtrukket med pastelfarvet fondantmasse med smag af viol, citron og andet godt.

Alt sammen fra originale opskrifter og af de bedste kvalitetsråvarer uden tilsatte konserveringsmidler. De udsøgte delikatesser sælges pr. vægt og her kræses lige meget om smagsprøver, enkeltstykker i celofanposer, eksklusive gaveæsker, firmabestillinger til højtider og eminent kundeservice.

Du kan også følge os på Instagram.

Overdådige kager og ekstravagante drikkevarerdebbielicious.jpg

I et hyggeligt lyserødt lokale i en sidegade til Godthåbsvej, ligger en lille perle gemt! I kagecaféen Debbielicious kan du smage overdådige kager og ekstravagante drikkevarer, siddende både inde og ude.

Du kan bl.a. nyde cheesecakes, moussekager, cupcakes, blondies, brownies og stedets specialitet, Pariserkugler, som er en romkugle 2.0!

Til kagen kan du nyde alt fra en Fluffy Flamingo, Pistacio Princess til en Butterbeer Latte – alle lavet på kaffe. På drinkskortet er der også forfriskende freakshakes, limonader og byens bedste iste.

Hos Debbielicious finder du kort fortalt hjemmelavede kager og drikkevarer, der med garanti ikke findes andetsteds i København, endda med sølv i det økologiske spisemærke. PS. Hos Debbielicious kan du også få kager på bestilling.

Du kan evt se mere om Debbielicious på Instagram og Facebook

Her bliver du mæt og gladgrannys.jpg

Hos Grannys House er alt hjemmelavet. Råvarerne er udvalgt med omhu til de bedste opskrifter i deres brød, kager og marmelader og i det store udvalg af brunch- og frokostretter.

Som enhver bedstemor med respekt for sig selv, sørger de for, at du bliver mæt og glad. Der altid en mængde forskellige frisklavede fristelser at vælge mellem. Du kan selv vælge, om du vil sidde i gårdhaven eller tage de hjemmelavede lækkerier med hjem.

Kagerne kan købes i forretningen på Søborg Hovedgade 75. Er du ude efter en bestemt kage, kan den bestilles fra dag til dag.

Følg med i alle lækkerierne på vores Instagram profil her.

Smukke kager fra Københavns bedste bageriKirstenNY.jpg

Kirstens konditori med beliggenhed i Storkøbenhavn drives af Christian Larsen. Kirstens Konditori er en mindre virksomhed, som forsøger at gøre meget ud af sit bagværk og fremstillingen af produkterne. De benytter sig af danske leverandører og bruger kun nøje udvalgte råvarer.

Kirstens Konditori er for nyligt blevet kåret til Københavns bedste bageri, og konditoriet har sågar vundet flere priser for deres brød og kager.

Kirstens Konditori er kendt for smukke og voluminøse kager af høj kvalitet. Skal du holde fest, bryllup eller anden begivenhed, som skal fejres med manér? Så er en kage fra Kirstens Konditor lige, hvad der skal til.
Se vores kataloger her.

Slaraffenland for alle med en sød tandNimb.jpg

Midt i Tivolis smukke have ligger Nimbs konditori ”Cakenhagen”, der med sit imponerende udvalg af fine kager er et rent slaraffenland for alle med en sød tand.

Inspirationen henter konditorerne fra magiske Tivoli, hvilket eksempelvis ses på udformningen af den klassiske citrontærte. Cakenhagens variant har form som de mange blomster, der smukt pynter rundt i forlystelseshaven.

Kageudvalget byder også på sporvognen ”Linje 8” - en fin lille snitte med pistaciebund og hyldeblomstmousse overtrukket med gul marcipan og ”Dæmonen”, der overrasker med chili og intens chokolademousse.

Kagerne kan både nydes i konditoriet og tages med ”to go”.

Følg Cakenhagen på instagram.

Is med kærlighedparadis.jpg

Paradis Is lancerer et nyt koncept perfekt til familieudflugten, aftenturen eller blot en kølig forfriskning i sommervarmen. Så snart man træder ind ad døren bliver man mødt af god service, en rar atmosfære og den flotteste indretning.

Iscaféen er en attraktion i sig selv, og der er plads til 30 gæster indenfor. Intentionen med den nye iscafé var at skabe de ideelle rammer, hvor man kunne nyde den velkendte Paradis Is – og dette har Jesper & Kamila i særdeleshed haft succes med i Iscaféen.

Lækker friskrørt Paradis-is er rørt på økologisk isbase fra Thise Mejeri. Paradis Is har et bredt sortiment af is, herunder også mange veganske varianter. Fælles for dem alle er, at de er nænsomt produceret med kærlighed, kvalitetsråvarer og fokus på økologi.

Find dem på Algade i Roskilde. Og find inspiration til din kommende Paradis-oplevelse på Instagram her.

Bæredygtige søde sagerSocialFoodies_PR_614x450.jpg

Social Foodies har en serie af socialt- og økonomisk bæredygtige råvarer, der er dyrket af småbønder fra især Afrika. De skaber udvikling og bedre levevilkår for nogle af verdens mest udsatte mennesker.

Med en unik produktlinje af chokolade, snackbarer, flødeboller, is og bagværk kombinerer de danske og afrikanske smage. Social Foodies er en af de første i Danmark, der bruger chufa, en sødmefyldt og fiberrig jordmandel.

Du kan købe deres veganske chufa-boller i butikken eller en færdigblandet melmix til at bage boller af derhjemme. Du kan også smage Social Foodies lækre veganske chufa-is med kaffesmag og nyheden, en chokolade sorbet – gå ikke glip af dem.

Besøg dem i deres 6 butikker i Storkøbenhavn og de to i Aarhus.

Se mere på www.socialfoodies.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade, Kage, Hjemmelavet is og Sommer