Lækre delikatesser fra hele verden
Denne artikel er sponsoreret af: Apassion, Frydendahls, Ib Laursen, Klingenberg, Made in Spain & Østerlandsk Thehus.

Lækre delikatesser fra hele verden

Kvalitet fornægter sig ikke. Spændende og smagfulde delikatesser kan løfte den gode smagsoplevelse til det sublime.

Man mærker og smager det øjeblikkeligt. Her er en håndværker, som har gjort sig umage. En producent, som bruger traditioner og håndværk til at fremstille det bedste ost, charcuterie eller andre delikatesser.

Vi har samlet lækre danske og udenlandske delikatesser, som alle bidrager til den sublime smagsoplevelse.

Skønne saltkrystaller fra CornwallApassionNY.jpg

Disse smukke naturlige salt krystaller, og andre skønne salte fra Cornish Sea Salt, håndhøstes fra det klareste vand ved den vilde Atlanterhavs kyst, der omgiver det utroligt smukke og naturrige Cornwall på Englands yderste sydvestkyst.

Et utroligt smukt område, som absolut er et besøg værd! Disse Flakes indeholder mere end 60 essentielle mineraler og er naturligt lavere i sodium indhold end fabriksfremstillet salt.

Et virkelig delikat og smagfuldt salt, som også foretrækkes af de bedste kokke på gode restauranter og hoteller. Cornish Sea Salt forhandles i udvalgte forretninger og findes i flere spændende varianter og størrelser. Kontakt os for mere info på www.apassion.dkinfo@apassion.dk el. +45 26 12 78 53.

Specialiteter fra Fyn og resten af verdenFrydendahls.jpg

Frydendahls er en lille virksomhed med rødder og hjerte på Sydfyn, som specialiserer sig i gavekurve til private og firmagaver.

Her finder du både et bredt udvalg af lokale fynske varer samt øvrige danske og internationale specialiteter. I webshoppen bestiller man let en kurv med delikatesser efter eget valg og får den sendt direkte til modtager.

De tilbyder også firmagaver til ansatte eller forretningsforbindelser, receptionsgaver, vingaver, forplejningspakker til onlinemøder og meget andet. Alt skræddersyes efter kundens ønsker og ingen opgave er for stor eller lille.

Se mere på www.frydendahls.dk

Pift dine salte og søde retter opIb_laursen.jpg

Hos Ib Laursen har de skabt Proviant, et univers fyldt med smagfulde delikatesser, nøje udvalgte lækkerier og fremstillet af gode, rene råvarer.

Her bliver man taget med på opdagelse i et spændende udvalg af krydderier, olier og sirup, som vil sætte smag på dit køkken og pifte både dine salte og søde retter op.

Proviant® giver med andre ord hverdagen mere smag, og den ægte madglæde kan deles med dem, man holder af. Lækkerierne er lige til at gå til – og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan smagfulde retter kan kreeres og krydres.

Lækker ost og charcuteri til hverdag og festKlingenberg.jpg

Klingenberg er en oste- og delikatesseforretning, som tilbyder danske og udenlandske oste, dansk charcuteri samt oste-anretninger og oste-tapas til den kræsne forbruger.

Forretningerne er kendt fra Odense, Magasin Du Nord, Rødovre Centrum, Lyngby Storcenter og Middelfart.

Ost, delikatesser og tapas er blevet hot, både under nedlukningen som take-away, men også til barnedåb, fødselsdage m.m. i sammenhæng med bobler, rosé el. andre gode vine.

Klingenberg er en førende kæde med både egne brands, men også med særlig udvalgte kendte mærker. Helt op til 600 forskellige varer i sortiment kan der vælges imellem, lige fra en god morgenost, til lækker ost og charcuteri til aftenens tapasanretning.

Elsker man ost, højt niveau af service- og viden om, hvordan man giver sine gæster gode oplevelser med lækre delikatesser, så skal man besøge Klingenberg.

Find nærmeste butik her

Nøje udvalgte spanske specialiteterMade_in_spain.jpg

Made in Spain sælger spanske specialiteter og alt, hvad du kunne ønske dig til f.eks. en lækker Tapas-anretning. De tilbyder et udvalg af de bedste og mest eftertragtede, kulinariske produkter fra Spanien. Produkterne er fremstillet efter gammeldags, håndværksmæssige traditioner og til priser, der er til at betale.

Mange af deres produkter er desuden ikke til at finde i et dansk supermarked. De importerer nemlig selv størstedelen af produkterne, som derfor er nøje udvalgt fra mindre producenter, hvor kvalitet er sat i højsædet.

Find også et stort udvalg af spansk keramik, udstyr til paella og gavekurve til forsendelse på www.madeinspain.dk

Vælg mellem 200 forskellige te-oplevelserOesterlandsk_thehus.jpg

Husker du at tage skuldrene ned, trække vejret dybt og give dig selv lov til at nyde en god kop te?

Siden 1889 har Østerlandsk Thehus solgt delikat te og sat en ære i at bidrage til kvalitetstiden i hjemmene ved at levere de skønneste smagssymfonier.

Hos Østerlandsk Thehus finder du i dag mere end 200 forskellige teer, lækre te-kombinationer i gaveæsker, et bredt udvalg af kaffe, deres serie af kakao, iste og chai samt ikke mindst det fineste tilbehør.

Psst... Prøv eksempelvis teen Copenhagen Blend, som blandt andet byder på friske noter af mango, rabarber, kokos og jordbær.

Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade, Sommer og Sommermad