Inspiration til den lækreste mad til festen
Denne artikel er sponsoreret af: Meyers, Kok Med Kul, Madklubben & Shammfood

Inspiration til den lækreste mad til festen

Tre retters menu, buffet eller noget helt tredje. Med eller uden kokke og serveringspersonale. Der skal træffes mange beslutninger, når livets store begivenheder skal fejres med familie og venner.

Tre retters menu, buffet eller noget helt tredje. Med eller uden kokke og serveringspersonale. Der skal træffes mange beslutninger, når livets store begivenheder skal fejres med familie og venner.

Vi har samlet en række af Danmarks bedste restauranter og cateringfirmaer, som med fokus på kvalitet og service leverer maden til livets store fester. De har alle det til fælles, at de laver det hele fra bunden af årstidens friske råvarer. Velbekommen!

Gastronomiske minder til de største øjeblikkelogismose_meyers_festmad_catering_3rettersmenu.jpg

Med festmad fra Meyers får du og dine gæster et gastronomisk minde, I sent vil glemme. Årstidens friske råvarer fylder godt på tallerkenen sammen med mørt kød, friskbagt brød og forædlede delikatesser.

Alt er hjemmelavet fra top til bund, når Meyers sørger for maden til alle slags fester – fra den store fejring af livets største øjeblikke til den lille sammenkomst for de nærmeste. Alt sammen, så du som vært kan tage plads ved bordet og nyde dagen med dine gæster.

Uanset omfanget er Meyers kokke klar til at tilberede både den elegante 3-retters menu, den smagfulde buffet og den delikate receptionsmenu. Maden er klar til at servere, når du modtager den, så alt du skal gøre er at anrette menuen og dække bordet. Meyers hjælper også gerne med kokke, drikkevarer og alt det praktiske, når du skal holde større selskaber.

Her er både kvaliteten og mængden i ordenkok_med_kul_p.jpg

Kok Med Kul På laver lækker mad til alle typer fester - bryllupper, fødselsdag, konfirmation, barnedåb, jubilæum, julefrokost, eller reception - og vi leverer maden direkte til døren, med eller uden kok.

Skal du holde grillfest, har du også mulighed for at leje en stor grill.

Kok Med Kul På bestræber sig på at bruge lokale råvarer af høj kvalitet. Vi gør vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse igennem hele forløbet, så bestilling, levering, kvalitet og mængden af mad er 100% i orden.

Vi laver alt fra bunden og tilpasser gerne vores menuer og buffeter efter dine ønsker, og vi er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Få Madklubben med til fest
madklubben_tag-selv_9_of_9.jpg

Millioner af danskere besøger hvert år Madklubbens restauranter i Danmark. Men nu er Madklubben klar til at komme hjem til dig.

Madklubben Derhjemme hedder konceptet, hvor du kan få Madklubbens kokke til at kreere maden til din næste begivenhed.

Du skal blot finde ud af, hvilken menu du vil forkæle dine gæsters smagsløg med. Så tager Madklubbens kokke hånd om det hele. Maden leveres i de smukkeste fade, klar til at stille på bordet, så du blot skal slappe af og nyde samværet med dine gæster.

Priser fra 150 kr. pr. person

Autentisk syrisk mad til festenshamm_fb_img_1566761424401.jpg

Få en fantastisk, spændende smagsoplevelse til jeres fest med autentisk syrisk mad, når det er bedst.

Shammfood laver lækker velsmagende syrisk mad helt fra bunden af friske råvarer og spændende krydderier.

Shammfood har eksisteret siden 2017 og er et familiedrevet Syrisk cateringfirma, som forener udseende, smag og ikke mindst kundeservice.

Friske lækre råvarer og ægte syrisk håndværk, hvor alt er lavet fra bunden, er kendetegnene ved dette relative unge firma, som drives af den uddannede Kok fra Damaskus, Fayz, samt hans kone Claudia, som har mange års erfaring fra restaurations- og cateringbranchen.

Shammfood er klar til at servicere jer til jeres store dag.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Borddækning, Konfirmation og Barnedåb