Kagenyheden vi har ventet på: Nu laver Juno the bakery mælkesnitter
Foto: Juno the bakery Vi elsker deres kanelsnurrer, og nu har det københavnske gourmetbageri Juno også kastet sig over at lave mælkesnitter...

Kagenyheden vi har ventet på: Nu laver Juno mælkesnitter

Deres snurrer er vidt berømte, og i februar måned stod københavnerne i alenlange køer for at få fat i deres fastelavnsboller til fastelavn. Vi taler selvfølgelig om JUNO the Bakery på Østerbro, der på få år har fået nærmest kultstatus blandt hovedstadens mange gourmetbagerier.

Og her i april sætter det populære bageri sig igen (igen) øverst på vores kage-agenda med en nyfortolkning af intet mindre end den klassiske Kinder-mælkesnitte.

Nu kan man jo argumentere for, at man skal holde sig fra at pille ved et så kært barndomsminde som mælkesnitten, meeeeeen den ser jo helt fantastisk god ud. Og det er da heller ikke den helt klassiske mælkesnitte-smag, du skal forvente, når du sætter tænderne i Junos version. Det københavnske bageri har (selvfølgelig) taget mælkesnitten til et nyt niveau.

Ifølge websitet MigogKbh består Junos mælkesnitte af en fløjlsblød mælkecreme mellem lag af chokoladekage, der derefter er toppet med karamelliseret mælk og havsalt. Hvis du skal have fingre i en af de små lækkerbiskner, skal du (udover at stå i kø), slippe 35 kroner, og mon ikke der som altid bliver rift om dem?

Du finder Juno the bakery på i Århusgade på Østerbro.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage