Nyd sommerens råvarer
SPONSORERET indhold

Mæsk dig i nye kartofler, asparges og jordbær

Nogle gange kan jeg få helt stress, når sommeren er over os. For det gælder om at få spist så meget af alle de fantastiske råvarer, der lige nu er i sæson, som muligt.

Af:: Mette Mølbak
14. jun. 2012 | Mad | ALT for damerne

Kartofler er en billig, men virkelig udsøgt delikatesse, som jeg helst skal have hver aften sommeren igennem. Gerne efterfulgt af jordbær til dessert og indtil Sankt Hans gælder det om at få spist sig mæt i asparges. Der slutter sæsonen nemlig officielt.

Så jeg har travlt. Heldigvis er jeg ikke løbet tør for nye idéer til hvordan jeg kan bruge de danske delikatesser i køkkenet. Prøv selv opskrifterne i denne udgave af Madnyhedsbrevet.

Nu kan du også se en rettet udgave af opskriften på chocolate chip cookies, hvor mængden af sukker, brun, farin og smør ved en fejl ikke var kommet med. Vi beklager.

Læs tidligere anbefalinger fra Madredaktøren:

Mad-redaktøren er klar til at grille

Se madredaktørens sommerfavoritter