Morgenmad i det fri
Overnight-oats med havregryn, kokos, hindbær og æble

Morgenmad i det fri

Nyd foråret – også om morgenen.

En skål med overnight-oats kan laves aftenen før, så den er klar til at tage med ud næste morgen. Bare rør ingredienserne sammen i en skål, dæk den til og kom den i køleskabet. Det er supernem og mættende morgenmad, som smager ekstra godt ude i det fri. Pynt din morgenmad med friske bær, nødder og fx kokos, så der er godt gang i både smag og konsistenser.

Overnight-oats med havregryn, kokos, hindbær og æble

Antal: 2 pers. Tid: 5 min. + trækketid

2 dl grovvalsede havregryn
2 spsk chiafrø
1 dåse kokosmælk
1 æble
100 g hindbær + ekstra til pynt
¼ tsk vaniljepulver
2 spsk flydende honning
2 spsk mandler + 2 spsk kokosmel- eller flager til pynt

Bland havregryn og chiafrø med kokosmælk og groftrevet æble. Rør det sammen med hindbær, vaniljepulver og honning og lad det række natten over i en lufttæt beholder. Server pyntet med ekstra hindbær, hakkede mandler og lidt kokos.Rosendahl_morgenmad_tekst_1160094.jpg

Ud i det blå

Forbered morgenmaden, frokosten eller aftensmaden hjemmefra, og skab en rar hverdagsstund ved at nyde den under åben himmel – frem for i vante rammer derhjemme. Med Rosendahls nye sortiment af outdoor-produkter kan du hurtigt tage måltidet med dig, uanset om du skal holde kaffepause i haven, picnic i skoven eller solnedgangsseance ved vandet.

De nye skåle, tallerkener og krus fra Grand Cru Take er lavet i et bambusmateriale, der både er let, robust, ridsefast og stabelbart, mens Grand Cru To Go består af en termokande med håndtag, et termokrus og en termoflaske, så du kan medbringe både kolde og varme drikke på din tur. Skal du være ude længe, kan du lyse aftenen op på hyggelig vis med den bærbare Soft Spot Solar-lampe, som kan holde batteri i 15 timer og oplades med USB eller solenergi.

Se hele Rosendahls outdoor-sortiment på rosendahl.dkmorgen_1160111[1].jpg