Nem og lækker sommermad
SPONSORERET indhold

Nem og lækker sommermad

Kokken Pernille Skjødt tryllet nemme og lækre retter frem, der er perfekte til sommerhus, terrasse eller have. Nyd smagen af sommer med krabbekløer, grillet fisk, kød og grønt og en dejlig og frisk melonsalat.

Af:: Pernille Skjødt Foto: LineThit Klein
16. aug. 2014 | Mad | ALT for damerne

Grillet fisk med peberfrugtcreme.
Suppler med frisk spinatsalat med ristede nødder. Du får opskriften her.


Steak med krydderurtesmør og grillede grøntsager
Så er der dømt grill med hjemmelavet krydderurtesmør og lækkert grønt. Tip: Krydderurtesmør er også godt til fisk. Prøv med hakket dild, revet citronskal og lidt hvidløg. Du får opskriften her.



Sommergrønt med pil selvrejer og hjemmerørt aioli
Du kan også købe en god mayonnaise, og smage den til med hvidløg, lidt dijonsennep og peber. Rør evt. mayo med lidt græsk yoghurt eller cremefraiche. Det giver lidt ekstra syrlighed og mindre fedme. Du får opskriften her.



Krabbekløer med kold agurkesuppe
Lav evt. lidt ekstra suppe, så du har lidt kold agurkesuppe til frokost den efterfølgende dag. Den er også skøn som et lille mellemmåltid f.eks. når man kommer hjem efter en tur på standen. Du får opskriften her.



Melonmix med mynte og marinerede bær
En skøn og frisk dessert med solmodne bær og melon. Det smager fantastisk og kræver igen tid i køkkenet. Husk at vælge en melon, der er rigtig moden. Duft til den. Du får opskriften her.



PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersupper