Ispinde med mælk og Oreos

Foto: Getty + @yackikuka Instagram Du kan selv lave sommerens lækreste - og nemmeste - ispinde med bare to ingredienser.

Ispinde med mælk og Oreos

Mælk + Oreos = Sommerens nemmeste (og lækreste) ispinde

Hvis du ligesom os elsker Oreos (sammen med et stort glas mælk) OG en god ispind i sommervarmen, så læs endelig videre. For ovre på Instagram har vi nemlig fundet en V-I-R-K-E-L-I-G nem og superlækker opskrift på hjemmelavede ispinde, der består af to ingredienser. Og ja, som du måske allerede nu har gættet, så er de to ingredienser Oreos og mælk.

Det er Instagram-brugeren @yackikuka, der har beriget os med denne lille perle af en opskrift på hjemmelavede ispinde, der næsten er for nemme (og lækre!) til at være sande. Det eneste, du skal bruge, er de små portionspakker med fire Oreos i og noget mælk. Mælken kan både være almindelig, soja, havre eller hvad du nu foretrækker. Udover Oreos og mælk skal du også bruge ispinde og en fryser. Men det er faktisk også det.

Se her, hvordan du laver Oreos-ispinde med bare to ingredienser:

Du skal bruge:

  • Små portionspakker med Oreos.
  • Mælk.
  • Derudover skal du bruge en plastikbøtte eller firkantet skål med høje kanter, der kan tåle at komme i fryseren, og en stak ispinde af træ.
  1. Start med at knuse kiksene i pakken. Undgå at indpakningen går i stykker.
  2. Klip forsigtigt toppen af pakken med kiks.
  3. Fyld pakken op med mælk.
  4. Placer kiksepakken i den beholder, du har valgt.
  5. Stik pindene i pakkerne.
  6. ... og frys... Efter et par timer har du de lækreste ispinde…

Pssst... Vil du tage ispindene til det næste niveau, så smelter du lidt mørk chokolade og blander det med en håndfuld knuste Oreos, og overtrækker ispindene med det… MUUUUMS!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is, Ispinde og Viralt