Netshopping: Køb mad og køkkengrej online
SPONSORERET indhold

Netshopping: Køb mad og køkkengrej online

Nettet vrimler med muligheder for lækkergastronomisk shopping. Læs her om vores 8 favoritter shops:

Af: Camilla Folsach Madsen Foto: Bulls
04. aug. 2012 | Mad | ALT for damerne

EKSKLUSIV – hvis du er til gourmetoplevelser derhjemme

Illumsbolighus.dk
Her kan du skaffe dig et overblik over udvalget af kendte – og især danske – mærker inden for køkkengrej. Og du får ganske enkelt kvalitet til dit køkken. Skal du have nyt bestik, vinglas eller porcelæn er dette stedet, hvor du bør klikke forbi – især hvis der er råd til at ofre lidt ekstra denne gang.

Delikatessehuset.dk
Forkæl dig selv med italienske delikatesser. Hos Delikatessehuset.dk får de blandt andet varer fra et mindre familieforetagende og byder på lækkerier som Grappa, sort pasta og stracadenti-småkager. Derudover sælger Delikatessehuset.dk også te, kaffe, danske varer og gavepakker. Bestiller du for over 500 kroner, sparer du de 50 kroner leveringen koster.

BUDGET – hvis du vil jagte et godt tilbud

Hjem.dk
Hvis du vil udvide din gastronomiske maskinpark i køkkenet, skal du kigge på Hjem.dk. Her er der fornuftige priser på køkkengrej og alle de kendte mærker at finde. Så er det slut med at blive over-vældet af din lokale isenkræmmers væg af maskiner, for her er varer, der passer til alle budgetter, og på siden finder du dagligt tilbud, så den er værd at tjekke ud jævnligt. Fik jeg nævnt den gratis levering til kantstenen?!

Pricerunner.dk
Hvis du vil vide, hvor du billigst køber en bestemt køkkenmaskine, skal du klikke ind på Pricerunner.dk. Her kan du sammenligne priser i Danmark på et bredt udvalg af produkter. Samtidig viser listen, hvor du kan købe eller bestille varerne – med de billigste bud øverst. Priserne er inklusive fragt, så det ikke behøver være så uigennemskueligt.

TRENDY – hvis du aldrig er bleg for at udfordre dine smagsløg

Secretkitchen.dk
Secretkitchen.dk står højt på listen over lækre delikatesseforretninger på nettet. Det er her du kan vælge mellem et væld af nye og spændende produkter og siden byder på alt fra lemon-mayonnaise til samlede ingredienser til risotto med asparges, så det er et godt sted at søge, hvis du vil have nye smagsoplevelser. Tilmed har alle varerne et gennemtænkt design, der gør, at man gerne rydder plads forrest på hylden for at vise dem frem.

Rawandmore.dk
Rawfoodbølgen er unægtelig over os, og hvis du har lyst til at prøve kræfter hjemme i dit eget køkken med maden, der ikke må komme op over 42 grader, når du tilbereder det, så er Rawandmore.dk ganske fantastisk. Her kan du købe produkter som abrikoskerne- eller cashewnøddesmør og finde lækre opskrifter på blandt andet superhumus og alternativ gazpacho.

Moods.dk
Moods.dk er siden, du skal søge på, hvis du vil peppe dit køkken op. Her er alt hvad et spraglet hjerte begærer af kulørt køkkengrej. Var det noget med kroge til viskestykkerne, der forestiller fugle på en gren, salt og peber-pingviner eller farverige metaldåser? Så er det her, du finder det.

Specialkoebmanden.dk
Hvis du synes, din dessert mangler et pift, er du kommet til det rette sted! Du finder et enormt ud-valg til gode priser. Sortimentet udvides løbende, og der findes alt, hvad et velassorteret konditori kunne ønske sig - såsom forme til fyldt chokolade, sprayfarve og cupcakes-glasur. Og mangler du stadig inspiration, kan du melde dig til et kagekursus på hjemmesiden.