coffee cola

Foto: Coca Cola Nu kan du få både kaffe og cola i en og samme drik!

Coffee cola

Nu kan du få cola med kaffesmag

Kaffecola er officielt en ting – og vi kan næsten ikke få armene ned. Og dog, for desværre ser det ud til, at colaen med det ekstra skud af kaffe kun kommer til salg i Australien.

Det lyder som en drøm for koffeinhungrende typer som os, der altid godt kan drikke en ekstra kop kaffe eller skylle en iskold cola ned: En kaffe-cola, der både indeholder kaffe og cola – og ingen sukker – det er #coffeegoals!

Men hvad indeholder den egentlig? Hvis du er på jagt efter et gedigent koffeinchok, skal du ikke gå efter en kaffe-cola, for den indeholder faktisk kun 5 mg koffein mere pr. 100 ml end en almindelig cola. Til sammenligning får du hele 43 mg koffein, når du drikker en cappuccino.

LÆS OGSÅ: Fadølshaner på værelset & kolde øl i badet: Verdens første øl-hotel åbner i USA

Og smagen? Ifølge Coca-Cola er det et frisk nyt 'take' på den klassiske cola-smag med et strejf af ægte kaffe fra Brasilien og underspillede toner af karamel... Spørgsmålet er så bare, om det fungerer? Vi elsker både smagen af kaffe og smagen af cola, men har aldrig overvejet at blande de to ting sammen.

Sidder du nu, og er blevet fuldstændig vild efter at smage en kaffe-cola, behøver du ikke springe på det første og bedste fly down-under, for du kan faktisk selv lave din helt egen coffeee cola derhjemme. Vi har fundet en skøn opskrift på 'coffee-cola' til dig lige her. Som ekstra bonus indeholder den også lidt rom.... Selv tak!
Kilde: Cosmopolitan UK

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kaffe og Drinks

610x200_woordy_dmjpg.jpg