Nu kan du lave din egen Pepsi Max derhjemme

Foto: Getty

Nu kan du lave din egen Pepsi Max derhjemme

Slut med at slæbe læssevis af dåser hjem - og ikke mindst gå ned og pante dem igen. Nu kan du nemlig lave din helt egen Pepsi Max derhjemme. Og det er både smart for dig... og for miljøet.

Hvis du er så heldig at have en SodaStream, eller en anden sodavandsmaskine derhjemme, så kan du faktisk selv fremstille din helt egen Pepsi Cola. For SodaStream har netop lanceret ni forskellige Pepsi-smage i Danmark, blandt andet Pepsi Max, 7-up, Mirinda og Mountain Dew.

SodaStream blev nemlig købt af PepsiCo i starten af 2019, og derfor introduceres de klassiske Pepsi-smage nu som sirup, så du selv kan ’brygge’ din egen Pepsi eller 7up derhjemme. Og så er det ikke kun dig, der slipper for en masse bøvl med at slæbe rammer med sodavand hjem, og besværet med at pante dåserne bagefter, du gør faktisk også miljøet en tjeneste.

pepsi-max-hjemmebryg-txt.jpg

”Med dette skridt vil SodaStream-brugerne kunne lave deres foretrukne Pepsi-drik på en miljørigtig måde hjemme sig selv ved at bruge vand med brus fra deres SodaStream-maskine sammen med genanvendelige flasker”
Eyal Shohat, Chief Executive Officer hos SodaStream

Og hos PepsiCo er de også glade for produktet: ”Sammen med SodaStream arbejder vi på at gøre fremskridt inden for vores fælles mål om at reducere plastaffald og bygge en mere bæredygtig fremtid, og dette repræsenterer et skridt i denne retning”, udtaler Jim Andrew, Executive Vice President hos PepsiCo.

Vidste du...

Ifølge SodaStream sparer danskerne planeten fra 20 millioner 0,5-liters engangsplastflasker hvert år ved at bruge en sodavandsmaskine derhjemme, fremfor at købe plastikflasker med danskvand eller sodavand i butikkerne.

Du kan købe de forskellige Pepsi-varianter i forskellige supermarkeder, Elgiganten, Power og isenkræmmere f.eks. Imerco. Prisen er ca. 69 kr. pr flaske.

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks

610x200_woordy_dmjpg.jpg