Lyserød chokolade
SPONSORERET indhold

Nu kommer lyserød chokolade til Danmark

Vi kunne ikke få armene ned, første gang vi hørte om lyserød chokolade. Nu kommer den smukke ruby-chokolade til Danmark. Skal du smage den?

Af: Emma Kleist Christensen Foto: Nestle Presse
24. apr. 2018 | Mad | ALT.dk

Vi elsker chokolade. Uanset om den er mørk, lys, hvid eller proppet med nødder, så kan vi næsten ikke få nok af slikfavoritten.

Og snart kan vi tilføje endnu en chokoladevariant til slikskålen fredag aften: Nemlig lyserød chokolade.

Da vi første gang hørte om denne smukke chokoladevariant, der indtil videre kun har været japanere og koreanere forundt, lød det næsten for godt til at være sandt.

Men nu kan du få fat i den smukke spise her i Danmark.

Blandt andet vil Nestlé lancere en lyserød KitKat, som kommer på det danske marked til september, ligesom du allerede nu kan få fingrerne i lyserød Peter Beier-chokolade.

Og der er tale om en100% naturlig, lyserød farve i den nye chokolade. Det fortæller Nestlé i en pressemeddelelse.

- Vi tilføjer ikke ekstra farver eller smag for at skabe den lyserøde nuance. Ruby chokolade er simpelthen lavet fra specielt udvalgte kakaobønner. Disse bønner går igennem en unik proces for at frigøre den naturlige smag og naturlige farve, som er tilstede i bønnerne, forklarer den nordiske Nestlé-chef for chokolade, Torben Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Den lyserøde chokolade lanceres i Danmark i form af en KitKat-bar. Foto: Nestlé Presse.

Han er en af de ganske få danskere, der endnu har fået lov til at smage chokoladen, og ifølge ham, har vi andre noget at se frem til.

- Jeg har smagt den, og den smager fantastisk. Smagen er en blanding mellem bær-frugt og lækker rundhed, fortæller Torben Ramussen og tilføjer, at smagen er knap så sød som mælkechokoladen, men smager mere af frugt end mørk chokolade.

Her på redaktionen glæder vi os til at smage den nye chokoladevariant.

Anbefalet til dig