Nutella bliver lysere
Foto: Getty Images Selvom det populære smørepålæg bliver lysere fremover, forbliver smagen heldigvis den samme.

Nutella bliver lysere

Populært (nødde)pålæg skifter farve

Det populære nøddepålæg Nutella bliver fremover en anelse lysere, end det plejer. Men smagen vil stadig være den samme – gudskelov.

Vi ved godt, at det er usundt, men alligevel… Nutella er én af de få ting, unge som gamle elsker – også selv om de ikke altid vil indrømme det.

Men det lækre og populære nøddepålæg vil fremover ikke være, som det plejer. Nutella ændrer nemlig farve og bliver en anelse lysere, skriver det tyske Handelsblatt.

Det italienske Ferrero, som står bag Nutella, har uden varsel ændret opskriften på smørepålægget, så mængden af magert mælkepulver stiger fra 7,5% til 8,7%.  

Ferrero kalder selv ændringen for en ”finjustering af opskriften”, men understreger, at det ikke kommer til at betyde noget for hverken smagen eller det ”ernæringsmæssige standpunkt”. Sagt på en anden måde: Nutella vil stadig være lige så usundt, som det altid har været.

Den nye Nutella har endnu ikke ramt butikkerne i Danmark, men her på redaktionen glæder vi os til at smage den ”nye” og lysere Nutella.