Nytårsmiddag ud af huset: 5 luksusmenuer til den store aften!

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Smageriet, Gyrstinge Skovkro, Magasingaarden, Meyers & Strandmøllekroen.

Nytårsmiddag ud af huset: 5 luksusmenuer til den store aften!

Højdepunktet på årets sidste aften er ofte nytårsmiddagen, og du vil sikkert både gerne servere en lækker menu og have god tid til dine gæster. Hvorfor ikke bestille nytårsmenuen ud af huset? Her er fem gode bud på, hvad du kan servere af lækre sager til nytårsaften 2021.

Det kræver sit at være nytårsvært! Når champagnen er åbnet, og Dronning Margrethe toner frem på skærmen med smukke tanker om året, der gik, vil du helst sidde dybt i sofaen og nyde øjeblikket med dine gæster – og ikke stå ude i køkkenet (i hvert fald hele aftenen) med stegetermometer og fedt på forklædet for at varte selskabet op. Hvorfor ikke fjerne toppen af nytårsstressen og få serveret maden direkte til spisebordet? Her er god inspiration til flere lækre menuer, som vil gøre årets sidste aften fuldendt!

SMAGERIET: Levering af lækker 4-retters til hele landetcateringdanmark.jpg

På årets sidste aften skal maden være velsammensat, lækker – og så gør det ikke noget, hvis det er lidt nemt, så tiden netop kan blive brugt med gæsterne. Prøv SMAGERIET’s nytårsmenu med 4 retter, hvor du kan glæde dig til:

 • Forret: Cremet jordskokkesuppe med stegte kammuslinger, grøn urteolie, jordskokkechips og kørvel
 • Mellemret: En forfriskende gul granité på lemon og Chardonnay
 • Hovedret: Tournedos af kalv stegt med rosmarin, en let kartoffelpure hertil en lækker rødvinsglace samt tilbehør.
 • Dessert: Slut aftenen af med en Gateau Marcel-chokoladekage med syrlig havtorncoulis, créme anglaise og friske hindbær.

Nytårsmenu med 4 retter / 395 kr. pr. person.

Levering: SMAGERIET har køkkener i både Aarhus, København og Odense, og leverer til hele landet (undtagen ikke-brofasteøster). Maden bliver leveret til døren.

Velbekomme & godt nytår!
Besøg Smageriet.dk / Facebook @smageriet

Meyers (leveres til hele landet): En ekstraordinær spiseoplevelseMeyers_billede.jpg

Slut året af med manér og sørg for, at maden bliver uovertruffen, når de sidste timer af 2021 rinder ud. Meyers byder op til fest med mulighed for at vælge mellem flere menuer:

Du kan også begynde aftenen med elegante appetizers, og hvis du skal holde en større fest, byder Meyers også på en nyhed i år - nemlig den delikate buffet.

Nytårsmenu med 3 retter / 395 kr pr. person.
Du kan kombinere vegetariske og klassiske menuer
Bestil fra 2 personer

Leveres i hele landet. Mulighed for afhentning i København, Aarhus og Lyngby.

Besøg Meyers.dk / Facebook @meyersmad

Gyrstinge Skovkro (Ringsted): Nem nytårsanretning og tømmermændsburgergyrstinge_skovkro.jpg

Er du til nytårstorsk? ­­Så er Gyrstinge Skovkros skræddersyede nytårsmenu måske lige noget for dig. Med en let anretningsvejledning, der guider dig trin-for-trin, vil dine nytårsgæster med sikkerhed blive imponerede.

Menuen består af 4 retter – nemlig snacks, forret, hovedret og dessert – og du kan blandt andet glæde dig til:

 • Skovkroens fortolkning af nytårstorsk
 • Tournedos af oksemørbrad
 • Fragilité med chokoladecreme og nødder på en bund af hindbærcoulis.

Nytårsmenu med 4 retter / 369 kr. pr. person.

Herudover tilbyder Gyrstinge Skovkro også en vegetarisk 4-retters menu, en 3-retters børnemenu, kransekage og dagen derpå-burgere.

Afhentning: Nytårsmenuen kan afhentes på Gyrstinge Skovkro ved Ringsted 31. dec. mellem kl. 10-13. 
Menuen kan også leveres lige til døren i op til 40 km fra Skovkroen. Se mere på vores hjemmeside.

Besøg Skovkro.dk / Facebook @skovkro

Magasingaarden (Faaborg): Skøn nytårsmenu for både store og småMagasingaarden-ApS.jpg

Skal du imponere nytårsgæsterne, så bestil en gourmetmiddag fra Magasingaarden, som består af en 4-retters luksusmenu. Restauranten tilbyder også en lækker vegetarmenu, en børnemenu, vinmenu, samt et stort udvalg af tilvalgsretter.

Menuen ser sådan ud:

 • Appetizer: Creme af fynsk rygeost rørt med grov sennep anrettet med letsaltet agurk, karse og rugbrødstuile
 • Forret: Soufflé af vesterhavstorsk bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet muslingefumé, persilleolie og friséesalat. Hertil friskbagt brød og smør
 • Hovedret: Kalvemørbrad stegt med timian serveret med ristede østershatte, glaserede rødbeder, bagte skalotteløg, kartoffelpuré med krydderurter samt kraftig rødvinsauce.
 • Dessert: Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med bagte blommer og vores hjemmelavede karamelsauce tilsmagt vanilje.

Nytårsmenu med 4 retter / 475 kr pr. person.

Bestil minimum 2 kuverter

Deadline for bestilling er 30. dec. 2021

Afhentning: Maden afhentes på Magasingaarden i Faaborg 31. dec. mellem kl. 12-15. Den er tilberedt og pakket kold til opvarmning derhjemme.

Bon appétit og velbekomme!

Besøg Magasingaarden.dk / Facebook @magasingaarden

Strandmøllekroen (Klampenborg): Forkæl dig og dine gæster på årets sidste aftenstrandmollekroen_ny.jpg

Vil du give dig og dine gæster en ekstraordinær oplevelse på årets sidste dag? Igen i år leverer Strandmøllekroen en lækker og nem nytårsmenu ud af huset. Menuen er lavet af de bedste råvare, som vil bringe dig og dine gæster med fyldte maver godt ind i det nye år. Udover de 5 retter tilbyder de derudover en variation af tilvalg, som du kan tilkøbe til din menu.

Menuen består af:

 • Snacks: Mandel og timianvaffel med lufttørret skinke, syltede rødløg, trøffelcreme, gratineret med revet Vesterhavsost.
 • Forret: Cremet bisque på ristede og cognac flamberede taskekrabber, let røgede kammuslinger, syrlige grønne tomater, dildolie samt kroens maltbrød med solsikkekerner.
 • Hovedret: Black Angus oksemørbrad, ragout på oksekæbe & perleløg braiseret i trøffelsauce, karamelliseret løgkompot, brændte skalotteløg, karse, knuste kartofler rørt med mascarpone og brunet smør samt urter.
 • Dessert: Kroens chokoladebombe med blødende hjerte, passionsfrugtsis, passionsfrugtscoulis, knas på brændte mandler og havre samt bladguld
 • Til kl 00: Klassisk kransekage med glasur

Nytårsmenu med 5 retter / 399 kr pr. person.
Bestil til 1 kuvert og opefter.

Der medfølger en vejledning, som gør du med sikkerhed vil bruge mindre tid i køkkenet og mere tid med dine gæster.

Afhentning & levering: Afhent selv på Strandmøllekroen i Klampenborg, eller få leveret hjem til dig, hvis du bor på Sjælland.

Besøg Strandmollekroen.dk / Facebook @strandmollekroen

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Nytårsforret, Nytår og Nytårsdessert