Få Raw food-elskerens livret

Få Raw food-elskerens livret

To avocado madder

2 stykker Living Earth dehydreret brød (lavet af hørfrø, tomat, grøntsager og urter og tørret ved 42 grader til sprøde kiks/brød)

1 avocado skåret i skiver

4 blomme tomater, i skiver

forårsløg elle purløg, hakket

Basilikum, hakket

Sort himalaya salt

Kværnet peber

Læg avocadoskiverne på et dehydreret brød, og top af med tomat, forårsløg/purløg, basilikum, peber og rigeligt med sort salt.

Sort himalaya salt har et højt indhold af svovl, og det er netop det, der giver en karakteristiske smag, som minder om æg.

Fakta

CAROLINE FIBÆK, 27 år. Arbejder som konsulent inden for ernæring og rawfood for restauranter og cafeer, holder foredrag, workshops og udvikler opskrifter. Aktuel med kogebogen „RAWCAKE – magiske sunde kager“.
Se, hvad vi ellers skriver om: Caroline Fibæk og Raw food