Sådan får du mad til 2 dage
SPONSORERET indhold

6 opskrifter: Sådan får du mad til 2 dage

ALT for damernes madredaktør giver dig sine bud på, hvordan du får mad til to dage, men ikke samme ret.

Af:: Mette Mølbak - uddrag fra boget "Mad til 2 dage" Foto: Line Thit Klein
26. okt. 2013 | Mad | ALT for damerne

Føler du, at du skal begynde fra bunden hver dag, når det gælder aftensmaden? Så lav i stedet mad til to dage. Det gør ALT for damernes madredaktør Mette Mølbak, der har samlet sine bedste opskrifter i kogebogen ”Mad til 2 dage”, som netop er udkommet.

Lav eksempelvis først lækre bagte græskar med pestofisk og spinatsalat. Har du lavet nok bagte græskar, kan du nemt og hurtligt lave en lækker græskarsuppe.
Se opskrifterne på de to retter her.



Er du mere i humør til lam, så lav først en mør braiseret lamme skank og brug resterne af lammet til en lækker hjemmelavet shawarma med hvidkålstzatziki dagen efter.
Se opskrifterne på de to retter her.



Den klassiske chili con carne kan til tider blive lidt kedelig. Prøv denne nye version, der vil overraske dig med masser af smag. Dagen kan du lave den mexicanske Quesadilla med grov guacamole til. Se opskrifterne til de to retter her.



PRØV OGSÅ: 5 opskrifter: Smag på Indien