Moules Frites-festival København, Aalborg, Roskilde og Rungsted
SPONSORERET indhold

Fyr op for feriestemningen: Tag med til Moules Frites-festival

Er du også en af de mange, der nyder sommeren herhjemme i år, men måske godt kunne bruge liiiiidt ekstra (syd)europæisk feriestemning (og varme)? Så læs med her:

Af: Hanne Bang Foto: Getty Images
23. jul. 2020 | Mad | ALT.dk

For selvom det måske godt kan føles som om, at der er MEGET langt til de lune sommeraftener lige nu, så kan du faktisk godt selv skabe lidt af den sydeuropæiske feriestemning og samtidig spise en skøn omgang moules frites for kun 125 kr.

Herhjemme er 16 restauranter nemlig gået sammen med det franske vandmærke Perrier og den gastronomiske billetportal Madbillet om at skabe ”Moules Frites-festivalen”, så du kan nyde en af sommerens højt elskede ferie-retter i København, Aalborg, Roskilde og Rungsted.

Med udgangspunkt i en af sæsonens favoritspiser går den verdenskendte mineralvand Perrier i front for at hylde den danske sommer til en ny såkaldt ”Moules Frites-festival” på en række danske restauranter.

Festivalen løber af stablen fra den 27. juli til den 2. august på udvalgte restauranter i København og andre byer i landet, og du køber din billet online. Se listen over de restauranter, der er med nederst på siden. À bientôt ツ

Anbefalet til dig