Skøn weekendmenu: Andepaté, krydret appelsinkylling & risdessert med tørrede frugter
SPONSORERET indhold

Skøn weekendmenu: Andepaté, krydret appelsinkylling & risdessert med tørrede frugter

Weekendens menu har et strejf af både jul og Mortens aften - kyllingen er stegt med appelsiner og nelliker.

07. nov. 2014 | Mad | Hjemmet

Både jul og Mortens aften står for døren, og vi varmer op med opskrifter på vildandepaté og kylling stegt med appelsin og krydderier.

SE OGSÅ: ►►Nem & lækker Mortens aften menu på ALTfordamerne.dk


Har du plads til lidt sødt, kan du slutte middagen af med en lækker risdessert fyldt med tørret frugt og flødeskum.

SE OGSÅ: ►►And a la Price - John Prices klassiske opskrift på andesteg til Mortens aften

LÆS MERE: ►►Lækker orientalsk and til Mortens aften på BoligLiv.dk