Spis dig glad & mæt: 6 opskrifter, du vil lave igen og igen

De to søstre bag bloggen femme food elsker livsglad mad, som er en gevinst for kroppen og giver mentalt velvære – og så skal retterne være nemme at lave. Her serverer de seks favoritter.

KLIK PÅ LINKENE OG FÅ INSPIRATION


Chili sin carne


Gulerodskage


Wraps med falafler


Falafler


Pæretærte


Sprød chokogranola

Hvem: Søstrene Annika og Winnie Methmann Christensen står bag bloggen femme food. Annika læser molekylær gastronomi og fødevareteknologi på Aarhus Universitet. Winnie er ved at uddanne sig til fotograf og har taget alle billederne til bogen.

Om bogen: Femme food udspringer af søstrenes blog af samme navn. Ideen til bloggen kom, efter at Annika opdagede, hun havde mælkeallergi. Hun syntes, det var svært at finde opskrifter til allergikere, og derfor begyndte søstrene at udvikle opskrifter både til folk, der ikke tåler mælk samt mel og hvidt sukker. Og bogen er spækket med nye opskrifter for alle; både til dem med allergi og til dem uden.

Om opskrifterne: Femme food er fyldt med inspirerende og smagfulde opskrifter. Fællesnævneren for opskrifterne er, at retterne skal være lækre, at råvarerne skal være nemme at få fat i og opskrifterne lette at følge. Bogen indeholder både opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, desserter og snacks.
Annika Methmann Christensen og Winnie Methmann Christensen, Femme food, Lindhardt & Ringhof, 200 kr.