Spis lækkert, sundt og varieret – på den nemme måde
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Måltid til døren, Skagen Food, MåltidsBoxen, Get Fit Food, Den Grønne Asparges, Kokkens Hverdagsmad & Meyers

Spis lækkert, sundt og varieret – på den nemme måde

Er du kørt træt i de samme fem hverdagsretter? En måltidskasse gør det let at forene variereret kost med en travl dagligdag, og der findes et væld af både lækre, friske og spændende varianter at vælge mellem. Læs med her og find ud af, hvilken der passer bedst til dig og din familie.

Har du perioder, hvor tid og overskud er en mangelvare, er du langt fra den eneste. Særligt indkøb og madlavning kan være tidsrøvere i en travl hverdag, og nogle uger kan det føles helt og aldeles uoverskueligt at skulle være opfindsom i køkkenet.

Der er derfor ikke noget at sige til, at måltidskasser er blevet så populære blandt os danskere. Udover at du får masser af inspiration til nye, sunde retter, slipper du også for turen i supermarkedet efter arbejde. Og så er der efterhånden så mange forskellige varianter på markedet, at der er en til ethvert behov – hvad enten det helst skal gå hurtigt, børnene skal kunne være med, man er vegetar eller foretrækker 100% økologi. What’s not to like?

Vi har samlet en række forskellige måltidskasser, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst til dig. 

Godt madhåndværk til både hverdag og weekendmeyers_mltidskasse.jpg

Måltidskasserne fra Meyers Køkken blev relanceret i marts og har opnået succes på rekordtid.

Du kan vælge mellem flere forskellige varianter alt efter behov: En hverdagskasse med tre forskellige retter til ugens løb, samt forskellige weekendkasser med f.eks. en 2- eller 3-retters menu, en hummerkasse, en byg-selv-pizza-kasse eller en bøf bearnaise-kasse.

”I gryderne har vi både ungernes favoritter, vegetarretter og klassikere - tilberedt fra bunden af vores kokke og med sæsonens råvarer,” fortæller grundlægger Claus Meyer om måltidskasserne.

Weekendkassen får fra tid til anden besøg af kendte gæstekokke som fx venezuelanske Karlos Ponte og den tidligere Noma- og Studio-chef, Torsten Vildgaard.

Meyers måltidskasser leveres i hele Storkøbenhavn.

Se mere på meyers.dk

Så nemt at børnene kan være medkokkenshverdagsmad_cateringdk.jpg

Når ugen foregår i højt tempo, kan det være svært at finde tid og overskud til madlavningen, når man endelig er hjemme – men med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en hjælpende hånd.

Her sørger kokke nemlig for at planlægge, købe ind og forberede lækre måltider til dig. Det betyder, at du kun behøver at bruge cirka 20 minutter i køkkenet for at få velsmagende aftensmad. Med lækre råvarer og spændende retter kommer du samtidig ikke til at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Faktisk er det så nemt, at børnene sagtens kan være med eller måske endda selv overtage køkkentjansen - og hvem kunne ikke godt tænke sig det?

Se mere på kokkenshverdagsmad.dk

Let at lave god mad fra bundendengronneasparges_sammen1.jpg

Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed med base i Århus, som brænder for hverdagsmad. De har fokus på, at du selv i en travl hverdag skal kunne lave lækker mad fra bunden og tilbyder gratis levering i hele Danmark.

Idéen er, at det skal være så nemt for dig som overhovedet muligt. Den Grønne Asparges står derfor for både menuplan og opskrifter samt at købe ind af sæsonens grøntsager, frisk bagerbrød, slagterkød og fisk fra fiskehandleren. Du får altså alt, du skal bruge og kan samtidig se, præcis hvad der kommer i din families mad.

Råvarerne i kassen er altid friske og nøje udvalgt hos faste, lokale leverandører, og i opskrifterne bliver du guidet til at tilberede maden så hurtigt som muligt, så det ikke tager mere tid end nødvendigt at lave god, hjemmelavet mad.

Se mere på dengroenneasparges.dk

Sunde måltider på bare 3-4 minuttergetfitfood_alt_for_damerne_varmere.jpg

Get Fit Food er løsningen til dig, der ønsker sunde og velsmagende måltider, som er klar til at spise efter 3-4 minutter i mikroovnen.

Hos Get Fit Food sammensætter du din egen sunde måltidskasse, hvor der er sørget for varierede retter. Der tilberedes nemlig 6 nye retter hver uge, i 3 forskellige portionsstørrelser til mænd og kvinder. Med den løsning kan du nemmere opnå dit mål, uanset om du ønsker at opbygge muskler, vedligeholde vægten eller om du har et ønske om vægttab.

Selvom der er travlt, så er det vigtigt at bekæmpe madspil hos Get Fit Food. De har nemlig valgt at MAP-pakke deres måltider, hvilket kan gøre det muligt, at måltiderne har 7-dages holdbarhed på køl, ganske enkelt ved brug af naturens egne kræfter.

Get Fit Food sørger selvfølgelig også for at levere dine måltider lige til din hoveddør.
Nemt, sundt og hurtigt.

Se mere på getfitfood.dk

Find den kasse, der passer til digmaaltidsboksen_pastaret_delux_mor.jpgDrømmer du om hjemmelavede måltider, der er smagt til og lige til at varme? Hos MåltidsBox kan du vælge imellem hele fire forskellige af slagsen.

HverdagsBoxen består af op til fire aftenmåltider, som alle indeholder kød. Måltiderne er både klassiske børnefavoritter og nytænkte overraskelser – og altid med masser af variation.

VeganerBoxen er til dig, som ønsker en hverdag med masser af grønt. Grøntsagerne er nøje udvalgt ud fra sæsonens råvarer, hvor især smagen er i fokus.

SlankeBoxen er en helhedsløsning med mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad til fem dage i ugen, så du kan fokusere på din træning.

FlexiBoxen er til dig, som både ønsker kød og grøntsager i din hverdag. Måltiderne er en god blanding af de to andre MåltidsBoxe, således at der er to veganerdage og to køddage pr. uge.

Se mere på maaltidsboxen.dk

Danmarks hurtigste økologiske måltidskasseskagenfood_sf-just-heat-kassen.jpg

Just-Heat-kassen fra Skagen Food er lynhurtig, 100% økologisk mad på den gode, og så godt som hjemmelavede måde. Her får du klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist, som er lavet af de bedste økologiske råvarer og tilsmagt til kant.

Alle retter kan varmes i gryde eller mikrobølgeovn, og du skal max. beregne 15 minutter til tilberedning. I kassen får du tre færdigretter, hvoraf to er med kød eller fjerkræ og en er vegetarisk. Du får også ALT tilbehør, du skal bruge, så du kan supplere med ris, bulgur, kartofler eller lignende og lave sundt og grønt tilbehør.

Se mere på skagenfood.dk

Skræddersyet til din hverdagYM_green-box.jpg

Måltidskasser er de senere år blevet et hit blandt en stor del af den danske befolkning, og udvalget er efterhånden så bredt, at det nærmest kan være en smule uoverskueligt at finde ud af, hvad der faktisk er at vælge imellem.

Måltid til døren har derfor samlet alle danske måltidskasser ét sted – for at gøre det nemt at finde frem til den, der er bedst for dig.

Hvad enten du er single, et par eller stor familie, kødspiser, vegetar eller veganer kan du med sikkerhed finde en måltidskasse, der passer til dit behov. Klik blot ind på siden og få med det samme overblikket over, hvad de forskellige kasser har at byde på af lækkerier, og hvilken du helst vil have leveret til din dør.

Se det store udvalg på maaltidtildoeren.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Madplaner og Sund aftensmad